Record of Ragnarök

69%
Record of Ragnarök
Každých 1000 let se sejde rada bohů, aby rozhodla o osudu lidstva. Nyní po 7 miliónech letech se ale rozhodla, že je čas na lidské vyhubení. Obstojí třináct smrtelných bojovníků ve výzvě utkat se s bohy a obhájí tak svou existenci? (Kuroni)




Recenze: Record of Ragnarök

Kinobox.cz
40%

Seriál Record of Ragnarok bych nehodnotila jako nadprůměrně dobré anime, za mě v něm převládalo rozhodně více nedostatků, než aby tomu bylo naopak a nejsem si jistá, zda mě natolik zaujalo, abych se těšila na pokračování, jež je zatím v nedohlednu.


Myslivir
Myslivir
1 753 bodů
4
Málo kdy se stane, že dané dílo absolutně nevyužije svůj potenciál alespoň do minimální přípustné míry. A přitom se veškeré aspekty zdají být v pořádku, neboť styl kresby jednotlivých figur a zvolené žánry doprovodné hudby vytvářejí pozoruhodné kontrasty, tak jako je utvářejí i jednotliví protivníci zastupující stranu lidí či bohů v turnaji soubojů o přežití lidstva. To platí tedy ovšem jedině, pokud se figury nepohybují. Jakmile totiž přijde na řadu dynamičtější scéna obsahující pohyb figur, vše dosud zmíněné se začíná bortit. Syžet je neustále narušován flashbacky, které tak posilují časovou extenzi soubojů, jež jedná-li se o souboje pěstní, divák je nemá ani pořádně možnost vidět - animace je natolik nedostatečná, že tvůrci musí odvést pozornost statickými splitscreeny do publika. ___ Jinak řečeno: jedná se o rozvleklé, chabě naanimované hovno s pár dobrými nápady, které stojí za váš čas asi tak jako rozhovor s průměrným voličem SPD.


Dodatečné informace

Původní název:
終末のワルキューレ (více)
  • Japonsko Record of Ragnarök
  • Japonsko 終末のワルキューレ
  • Japonsko Record of Ragnarok
  • Japonsko Valkyrie Apocalypse
  • Japonsko Хроніка Раґнароку
Premiéra v ČR:
17. 6. 2021
Distributor:
Netflix
Země původu:
Japonsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch