Too Hot to Handle

57%
Too Hot to Handle
Na rajském pobřeží si dali dostaveníčko krásní nezadaní. Ale má to háček. Aby vyhráli úžasných 100 000 dolarů, budou se muset vzdát sexu. (Netflix)


Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Je to povrchní a hloupé. Přesto se od toho těžko odvrací zrak. Netflix uhodil hřebíček na hlavičku. Výborně vybraní protagonisté,kteří jsou jednak hot a zadruhé sympaťáci. Dobře se na to dívá a hlavně se u toho divák nenudí. Klidně mi naservírujte druhou řadu.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
8
Reality Show, jejíž princip je být tak opulentně hrdě stupidní, jak jen je lidsky možné, a nutno dodat, že to je překvapivě uvolňující a nesmírně vtipné - pořád mi není jasné, jestli je to záměrná parodie, nebo ne. Ale nakonec to je jedno. Jediný problém, proč se čtyřmi hvězdami váhám, je, že to celkem rychle upadá do monotónnosti a stěží to utáhne i ten nízký počet epizod - nicméně ty šíleně bezstarostně obžerské rozjezdy jsou tak vtipné, že nejde odolat.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Asi ne revoluce, spíš jen evoluce v žánru, ale zatraceně návyková. V půlce jsem byl rozhodnutý na 4, po personálních změnách pár dílů před koncem mě to už tak moc nebavilo. s1 6/10__ Druhá sérka tak nějak přes kopírák, ale pořád fain i s těmi stejnými kýčovitými momenty. s2 5/10


Dodatečné informace

Původní název:
Too Hot to Handle (více)
  • USA Too Hot to Handle
Premiéra v ČR:
17. 4. 2020
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch