Štěstí pro začátečníky

57%
Štěstí pro začátečníky
Rok od rozvodu se Helen zapíše na kurz přežití v divočině. Díky němu jí postupně dochází, že pokud chce člověk najít sám sebe, musí se někdy opravdu ztratit.



p.a.douch
p.a.douch
8 377 bodů
7
Takže reálně by to bylo tak za 6. Ellie Kemper mi není nijak zvlášť sympatická (ostatně to ani její postava v tomto filmu) a rozhodně bych tedy hrábnul spíše po Windy (Shayvawn Webster) než pro Helen (Ellie Kemper), když už měl Jake (Luke Grimes) tu možnost. Jinak mě ale postavy neštvaly a herečky i herci podali vcelku dobrý výkon (vyzdvihl bych zejména Bena Cooka) . Vicky Wight se podle mě také nemá za co stydět. Je to zkrátka pohodová komedie, takový hodně solidní průměr. 7 dávám za Blythe Danner a „Just Like Heaven“ od The Cure.
Alyss123
6 bodů
4
Mě tenhle film moc nesedl. Znám lepší komedie. Film je za mě docela dlouhý. Nic moc se tam neděje. Ale zajímavé je, že mě po celou dobu stopáže nenechal úplně "usnout". Takže se to možná jen tváří, že se tam nic neděje. Postavy jsou vcelku normální. Jen hlavní protagonistka Helen s "H" (Ellie Kemperová) mi nebyla moc sympatická. Přišlo mi, že tam až moc tlačí takový ten zažitý typ těchto hlavních protagonistek v různých komedií. Takže kreativita nic moc. Ale zato Jakea (Luke Grimes) jsem si všimla hned. Má to taky trochu divné barvy, vypadá to skoro jako televizní pořad s televizní kamerou. Ale přesto všechno je to dobrý oddychový film. Je tucet lepších, ale i tucet horších.

Dodatečné informace

Původní název:
Happiness for Beginners (více)
  • USA Štěstí pro začátečníky
  • USA Happiness for Beginners
Premiéra v ČR:
27. 7. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch