Protivná sprostá holka, která si Sherlocka Holmese omotala kolem prstu. Nejlepší filmy s herečkou Rachel McAdams

Protivná sprostá holka, která si Sherlocka Holmese omotala kolem prstu. Nejlepší filmy s herečkou Rachel McAdams
Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) - Rachel McAdams | Warner Bros.
Obrázek článku
Rachel McAdams se narodila 17. listopadu roku 1978 v kanadském Londonu. Od 12 let vystupovala na divadelních prknech, která jí nakonec učarovala natolik, že vyměnila univerzitní dráhu v oblasti kultury za studium herectví a absolvovala jednu z nejprestižnějších kanadských škol, Univerzitu v Yorku. První větší role, kterou se Rachel představila Hollywoodu, byla v komediálním snímku Žába k zulíbání (2002), kde si zahrála po boku Roba Schneidera. Hvězdu z McAdams udělala další komedie, teenagersky laděný film Protivný sprostý holky (2004) a romantický snímek Zápisník jedné lásky (2004). Popularitu u mladých potvrdilo hned několik cen MTV.
Rachel McAdams (*1978) Rachel McAdams se narodila 17. listopadu roku 1978 v kanadském Londonu. Od 12 let vystupovala na divadelních prknech, která jí nakonec učarovala...
Rachel McAdams, Ryan Gosling
Zápisník jedné lásky | New Line Cinema
Po boku hvězdného Roberta Downey Jr. se Rachel McAdams představila v komerčně úspěšných filmech Sherlock Holmes (2009) a Sherlock Holmes: Hra stínů (2011). Do svého filmu Půlnoc v Paříži (2011) ji obsadil Woody Allen. Herečka zazářila též v druhé sérii Temného případu (2015).
Temný případ
Temný případ, 2. řada | Warner Bros.
Rachel McAdams je u diváků často spojena především s rolemi usměvavých dívek a žen v romantických snímcích (Navždy spolu, Lásky čas, Aloha). Na svém kontě má nicméně celou řadu dalších charakterových poloh a postav; například za reportérku ve snímku Spotlight (2015) byla nominována na Oscara v kategorii nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli.
Rachel McAdams, Bradley Cooper
Aloha
Rachel McAdams dnes slaví významné životní jubileum. Pojďme si představit celovečerní filmy, v nichž si zahrála a které uživatelé webu Kinobox.cz vynesli mezi desítku nejlepších.
Rachel McAdams, Robert Downey jr.
Sherlock Holmes | Warner Bros.
Rachel McAdams, Benedict Cumberbatch
Doctor Strange
Rachel McAdams
Zápisník jedné lásky | Warner Bros.
Rachel McAdams, Jared Harris
Sherlock Holmes: Hra stínů | Warner Bros.
Spotlight
Spotlight
Rachel McAdams, Owen Wilson
Půlnoc v Paříži
Rachel McAdams, 50 Cent
Bojovník
Rachel McAdams, Domhnall Gleeson
Lásky čas
Rachel McAdams, Channing Tatum
Navždy spolu | Screen Gems
Rachel McAdams
Nejhledanější muž | Forum Film