Aloha

52%
Aloha

Úspěšný armádní inženýr (Bradley Cooper) se vrací na rodný ostrov na Hawai, na místo svých největších kariérních úspěchů. Znovu se zde setkává se svoji dávnou láskou Tracy (Rachel McAdams), ale zároveň se postupně zamilovává do své nové kolegyně (Emma Stone). (CinemArt)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Romantika s hvězdným obsazením, průměrným scénářem a mizernou zápletkou. Nejslabší Crowe.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Podle kritik to mělo být děsné a nepřesvědčivé, ale opak byl pravdou. Mě to bavilo od začátku do konce, herci byli fajn a nikterak mě to neuráželo. O.K. film.
lamps
lamps
15 156 bodů
4
Film, který začne opravdu fungovat až v posledních 15 minutách, v nichž je obsažena jednak jeho nejvtipnější (nebo vlastně jediná vtipná) scéna s uječeným Alecem Baldwinem, ale hlavně pomalu začíná směřovat k něčemu, co se dá označit za jeho charakteristický rukopis, ať už myšlenkový, tvůrčí nebo žánrový. Bohužel, vše vyjma oněch závěrečných uvolněných minut představuje těžko uvěřitelný filmový patvar, který vyloženě hledá svou tvář, je žánrově roztříštěný a ve všech svých motivech a dialozích natolik nevýrazný a někdy i otravný, až jsem nevěřil vlastním očím i uším, že opravdu sleduji projekt od tvůrce We Bought a Zoo. Herci samozřejmě nemají s výjimkou Emmy Stone co hrát, přestože zachraňují, co mohou, a nedokážu si vybavit jiný případ, kdy by vizuální atraktivita dějového prostředí zůstala tak moc nevyužita - ono je to ale tentokrát příhodné v podstatě pro celý film....


Dodatečné informace

Původní název:
Aloha (více)
  • USA Aloha
  • USA Deep Tiki
  • USA Volcano Romance
Premiéra v ČR:
4. 9. 2015
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
37 mil. USD
Tržby:
26,25 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Aloha je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch