Články

Recenze

  1. Recenze: Babylon A.D.
    Recenze5. 1. 2010
    Recenze: Babylon A.D.

    Ne, nezbláznili jsme se. Skutečně recenzujeme film, který prošel kiny ve světě již v roce 2008. Proč se k němu vracíme? Protože do těch českých doputuje až v březnu letošního roku. V Intersonicu skutečně neznají distribučních překážek!

  2. Recenze: Dům U Zlatého úsvitu
    Recenze26. 12. 2009
    Recenze: Dům U Zlatého úsvitu

    Až přijde kocour, začne rozmarné léto, které zavede do tohoto Kocourkova módu postřižin. Každá lež tu totiž přijde zkrátka!

  3. Recenze: Láska rohatá
    Recenze24. 12. 2009
    Recenze: Láska rohatá

    Úspěch pohádky S čerty nejsou žerty dodal režisérovi Hynku Bočanovi velké sebevědomí. A také obrovskou touhu si ještě někdy nějakou pohádku natočit. Dočkal se letos, po 25 letech, to když mu Česká televize svěřila realizaci vánoční pohádky Láska rohatá.

  4. Recenze: Avatar
    Recenze22. 12. 2009
    Recenze: Avatar

    Čekalo se na něj dlouho. James Cameron svůj „vesmírný Titanic“ střežil do posledních možných chvil a teprve poslední týdny před premiérou se nesly v duchu reklamního útoku. Nyní svět Pandory konečně přichází v celé kráse. Nebylo čekání zbytečné?

  5. Recenze: Kawasakiho růže
    Recenze20. 12. 2009
    Recenze: Kawasakiho růže

    Desátý společný film scenáristy Petra Jarchovského a režiséra Jana Hřebejka servíruje zcela jinou kávu, než na jakou jsme od nich byli dosud zvyklí. Za pravdou hledá lež a za lží ty nejbolavější pravdy.