Netflix: Novinky a tipy na červen '21

Netflix: Novinky a tipy na červen '21
The Ice Road (2021) | Netflix
Nejzajímavější novinky:
Sweeth Tooth: Chlapec s parožím (2021)
Výpravná seriálová adaptace komiksu od vydavatelství DC se odehrává ve světě zpustošeném obří katastrofou. Hrdinou příběhu je Gus (Christian Convery), napůl jelen a napůl chlapec, jenž se přidá k partě lidí a hybridních dětí, která hledá odpovědi na svoje otázky.
Premiéra: 4. června

Lupin - 2. série (2021)
Lupin | Netflix
Po pouhých pěti měsících od uvedení úspěšné první řady na Netflix přichází pokračování moderního pojetí klasického francouzského příběhu o zloději gentlemanovi a mistru převleků jménem Arsène Lupin. V hlavní roli Omar Sy (Nedotknutelní, Inferno).
Premiéra: 11. června

Fatherhood (2021)
Otcovství: trailer | Netflix
Slavný americký herec a komik Kevin Hart (Jumanji: Další level) si v novém filmu scenáristy a režiséra Paula Weitze (Jak na věc, V dobré společnosti) zahraje svobodného otce, jenž se sám musí postarat o svou malou dceru poté, co jeho milovaná žena zemře den po porodu.
Premiéra: 18. června

The Ice Road (2021)
V akčním filmu Jonathana Hensleighe (Smrtonosná past 3, Sejmout zabijáka) se Liam Neeson v čele skupinky řidičů vydá na nebezpečnou záchrannou misi přes zamrzlý oceán poté, co několik horníků uvízne v dole daleko na severu Kanady. Cílem je včas dodat potřebné vybavení, které uvězněné horníky bude moci osvobodit.
Premiéra: 25. června

Tipy na dříve přidané filmy:
Hra (1997)
Dva roky poté, co David Fincher oslnil filmový svět kultovní temnou krimi Sedm, přišel s pozoruhodným thrillerem plným deprese, paranoie a nejistoty. Samotářský milionář Nicholas Van Orton (Michael Douglas) dostane k 48. narozeninám od svého bratra Conrada (Sean Penn) poukázku na podivnou hru. Od okamžiku, kdy Orton podepíše smlouvu a hra započne, dostává se pod drtivé soukolí událostí, jež zásadně změní jeho dosavadní život. Je neustále pod anonymní kontrolou, čelí stále narůstajícím nebezpečím a doslova bojuje o holý život...

Na odstřel (2009)
Na odstřel
Napínavý novinářsko-politický thriller Kevina MacDonalda (Poslední skotský král, Mauritánec: Deník z Guantánama) vypráví o vyšetřování dvou zdánlivě nesouvisejících úmrtí - bezvýznamného pouličního narkomana a osobní asistentky vlivného kongresmana (Ben Affleck). Ten je dávným přítelem elitního investigativního novináře (Russell Crowe), jenž se rozhodne podivného případu ujmout. V dalších rolích Helen Mirren (Královna), Rachel McAdams (Noční hra), Robin Wright (Forrest Gump) či Jason Bateman (Ozark).

Země mrtvých (2005)
Země mrtvých: trailer | BontonFilm
Pokud vás nadchla (či naopak zklamala) aktuální Armáda mrtvých, která se během pouhých pár dní stala na Netflixu obrovským hitem, můžete si na stejné streamovací službě pustit i jedno z nejlepších pozdních děl klasika George A. Romero, jenž svou kultovní Nocí oživlých mrtvol žánr zombie hororu de facto stvořil. V Zemi mrtvých zombies ovládli svět a poslední lidé žijí v opevněném městě, kde jsou před nimi v bezpečí. I tady však panují rozepře a je navíc jen otázkou času, kdy se nemrtví dostanou dovnitř... V hlavních rolích Simon Baker (Mentalista), John Leguizamo (Moulin Rouge) a Dennis Hopper (Nebezpečná rychlost).