Profilový obrázek

Waters

Komentáře 22

Od nejnovějších
  1. Jack Reacher: Poslední výstřel
    Jack Reacher: Poslední výstřel (2012)
    7
    Film zaujal a docela bych si přečet knihu, ale podle ostatních komentářů bych to asi neměl dělat :), po celej film mi každopádně přišlo, že je Reacher megaboss a tak nějak sem díky Cruiseově postavě nechápal, proč. A on má chlapeček v knize dva metry a přes sto kilo, tak to jo :), ale i tak se mi Reacher líbil. Zajímavá postava, dvojku bych si docela dal.
    • příběh
    • zajímavá postava
    • akce
    • hlavní role šla obsadit líp
    • občas divnej humor
    • nepochopil sem záporáka
  2. Nevyřízený účet
    Nevyřízený účet (2013)
    5
    Žánrovej průměr, kterej nenadchne, ani neurazí a je asi jenom dobře, že z toho nakonec nevznikl novej Rambo, protože série by si zasloužila lepší finále. Každopádně i
    • akce
    • brutalita
    • Statham
    • příběh
    • nezajímavej Franco
    • akce mohlo bejt víc
  3. Hobit: Šmakova dračí poušť
    Hobit: Šmakova dračí poušť (2013)
    8
    Porád to tam úplně není. Jackson se snaží, natahuje a šlape na plyn, ale ona se blbě točí velkolepá věc, ve který díky předloze nemůžete nikoho zaříznout. Ale potěšily mě změny - nová elfa byla brutálně krásná a
    • Legolas
    • nová Elfa
    • pavouci
    • Šmak
    • natahované, jednička i dvojka klidně mohly být jeden film
  4. Rozkoš
    Rozkoš (2013)
    5.5
    Prostě typický český dráma, který se snaží, ale upřímně, koho to ještě zajímá. Jakoby ty český filmy byly přes kopírák. V televizi to asi bude ok, ale v kině jsem nějak nechápal, proč vlastně to tam šlo. Typickej televizák, i když aspoň slušně natočenej.
  5. Oldboy
    Oldboy (2013)
    5
    Remake tradičního ražení, který nemá moc co nabídnout pro ty, kdo znají originál. Kdybych původní film neviděl, asi bych dal víc, ale takhle to zkrátka nejde posadit výš, než do kolonky průměr. Ale nenudil sem se a i scéna s kladivem tu fungovala, o tom žádná.
    • obsazení
    • sem tam nějaká scéna
    • otrocký přepis originálu
  6. Gravitace
    Gravitace (2013)
    10
    Ne film bez blbostí (hej, dochází nám vzduch, tak hodně mluv, aby ses uklidnila), ale s celkove tak silnym drajvem a dramatickym podáním, že je to úplně jedno. Sandra nikdy nebyla lepší a Cuarón natrhnul všem sci-fi zadek. U akce sem nedejchal.
  7. Světová válka Z
    Světová válka Z (2013)
    6
    Solidní žánrovka, ale nesluší tomu PG13 a ten konec... no jestli tohle je výsledek dlouhýho přetáčení, vážně by mě zajímalo, jak vypadal ten původní. Protože o moc blbější a nudnější to být nemohlo. Pitt každopádně slušnej a chtěl bych vidět sestřih, než do toho zasáhlo studio. Protože potenciál, ten je ohromnej.
  8. Rozkoš v oblacích
    Rozkoš v oblacích (2013)
    4
    Tuhle komedii nechápu. Natočil ji režisér, kterej vždycky pracoval s gay tematikou citlivě a sám je gay. A místo nějaký chytrý komedie dá dohromady blbost, v níž sou všichni gayové tim nejdebilnějšim ztělesněnim stereotypů. Tomu se nemůže smát ani gay, ani člověk, kterej si o nich myslí to nejhorší.
  9. Pařba na třetí
    Pařba na třetí (2013)
    3
    Jednička super, dvojka přes kopírák, mín super, trojka je průser. Ne, že by došly nápady, třeba vykradení baráku bylo dobrý, ale zoufale tomu chybí vtip a hlavně už to vůbec neni o akcích, což je u týhle série docela základ, ne? Bejt to samostatná komedie, možná bych byl smířlivější. Pařbě bez pařby se ale blbě dávaj nějaký vyšší body.
  10. Jen Bůh odpouští
    Jen Bůh odpouští (2013)
    4
    Už Drive mi přišlo jako preceněná utahaná nuda, která sice dobře vypadá, ale příběh si někam odskočil. Tady už to nikdo ani nezamaskovává, že tu příběh není. Série nesouvislých obrázků, do toho krev, brutalita a Gosling pořád v tý samý poloze. Chtělo by to změnu. Refn točit umí, ale vypravěč je na ho...
  11. Muž z oceli
    Muž z oceli (2013)
    7.5
    Restart, který spávně igronuje to, co už je na komiksu směšné a zastaralé, ale chybí tomu ta osudovost Batmana i hravost marvelovek. Je to fajn restart, ale nemá nic, proč bych ho chtěl vidět znova. Na dvojku sem ale zvědavej. Tentokrát se ji snad dočkáme.
  12. Po zániku Země
    Po zániku Země (2013)
    4
    Přesně to, co jsem vidět nechtěl. Prázdný scénář, špatná režie, matný herci a blbý triky. Shyamalan už se zřejmě nezachrání. Leda ten Vyvolený 2 s Willisem by to mohl vytáhnout. Tohle je každopádně smutnej vývoj kdysi geniálního režiséra.
  13. Podfukáři
    Podfukáři (2013)
    7
    Kdyby to mělo chytřejší scénář, byla by to hrozná pecka. Takhle je to hrozná vykonstruovanost a jakmile nad tim člověk začne špekulovat, zda by tuto a tamto šlo, de to celé... Ale kouká se na to dobře :), herci sou fajn, vystoupení taky a celý to má sympatickej švih. Jen ten scenář, chvílema fakt peklo.
  14. Já, legenda
    Já, legenda (2007)
    5
    Byl by to skvělý film, nebýt nestvůry jak z deset let staré videohery a nebýt debilního konce, který tomu všechno nasadí korunu. Vážně nechápu, jakej má smysl si zajistit práva na slavnou předlohu a pak se jí nedržet v hlavní myšlence.
  15. Hostitel
    Hostitel (2013)
    2.5
    Nechápu, kdo na tohle dobrovolně vyrazí a řekně, že to bylo docela dobrý. Sci-fi je v kolonce omylem. Romance v jeskyni o jedný cuchtě, která neví, s kym píchat. Gratulace scenáristům. Tohle jim muselo zabrat minimálně jednu hodinu při obědě.
  16. Pád Bílého domu
    Pád Bílého domu (2013)
    4
    Úvodní půlhodninka je fantastická a vážně sem si chrochtal blahem, že když už se pátá Die Hard nepovedla a filmová 24ka nikde, aspoň Butler nakope teroristům zadky. Ale pak to začne být hrozně hloupé (i na poměry žánru), nudné a bez potřebné jisrky. Krev a drsnost fajn, scénář na pěst.
  17. Iron Man 3
    Iron Man 3 (2013)
    9
    Fantazie! Black nezklamal a i když už kvůli slušnýmu mluvení nemohl dotáhnout kultovního Posledního skauta, aspoň připomněl, kdo tu umí dialogy. Radost poslouchat, trochu menší pohledět. Ale tak ne všechno od Marvelu může být Avengers.
  18. Nevědomí
    Nevědomí (2013)
    8
    Sakra, sakra, sakra! Natočené famózně, od kulis až po scénu v bazénu, která mi skoro navidola erekci :), ale scénář? Zápletka nedává smysl a konec je vyloženej výsměch. A teda ty hlídací vajíčka taky mohly vypadat líp. Ale jinak pecka, která určitě stojí za návštěvu kina!