Zkažená úča

61%
Zkažená úča
Elizabeth je lehkomyslná a dobře vdaná. Proto odchází po roce svého ne příliš radostného působení z místa učitelky na základní škole. Jenže manželství končí. Proto jí nezbývá, než se do školy zase vrátit. Chlast, drogy a totální nezájem o svou práci, a taky snaha klofnout zazobaného chlapa, to je vše, co vyplňuje její dny. Padne jí do oka nový suplující učitel, ale na něj má spadeno její kolegyně Amy. Podle Elizabeth vše vyřeší její nová plánovaná prsa, jenže kde na ně vzít?



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
3
Takový podivný příběh o jedné učitelské zlatokopce nevážící si nikoho a ničeho. Nenávidí svou práci, své studenty, své spolupracovníky. A každá lumpárna ji projde. Hm... Proti ní vystupuje kolegyně, která v ději vyznívá jako záporná postava, ale bezúspěšně. K zasmání tady toho moc nijak zvlášť není a jen pánové si jednou užijí své u scény, kdy představitelka hlavní postavy Cameron Diaz ve své roli myje auto. Na svůj věk je stále rajcovní, ale to je asi tak všechno. Po herecké stránce to samozřejmě Cameron zvládla dobře. Příběh je ve své podstatě hloupý až běda. Hodinu co hodinu žákům místo probírání učiva pouští filmy a potají chlastá. A to není všechno a jak bylo zmíněno, vše jí projde. Logika věci? Žádná. Zkrátka nelze rozpoznat, co tím vlastně chtěl básník říci. Je sice fakt, že se tu role obrátili. Takto zdivočelí byli převážně žáci, nyní je to učitelka. Pokud to má v sobě nějaké moralizování, nějak se to minulo účinkem. Tohle se prostě nepovedlo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
S odřenýma ušima to na ty 3 hvězdy ještě dosáhne, hlavně proto, že Cameron je really hot i ve 40, Segel neskutečný sympaťák a Timberlake neurazí v žádném filmu (ikdyž kluk jeden nezbedná zase musel zpívat...) 5/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5.5
Průměrná komedie pro méně náročné diváky, která má vcelku slušný rozjezd, ale z dobrého nápadu udělat fungující celovečerní komedii chce přeci jen trochu víc, než nakonec Zkažená úča nabízí. Herci vědí, že hrají v totální ptákovině a podle toho se chovají, protože hraním se to úplně nazvat nedá.

Dodatečné informace

Původní název:
Bad Teacher (více)
  • USA Zkažená úča
  • USA Bad Teacher
  • USA Mrcha učiteľka
Premiéra v ČR:
28. 7. 2011
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
216,2 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Zkažená úča je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch