Profilový obrázek

Siddharta

Siidharta Gautama
1 768

Ticho způsobí zajímavou věc, uslyšíte věci, které jste doposud neslyšeli, takže mě baví filmy tiché, nehlučné, překvapivé, intenzivní, pomalé, paradoxní a nakonec i ty hlučné, co se tváží, že jsou tiché.

Česká republika



    Černobyl
    Černobyl (2019)
    9.5
    Tohle bychom si měli připomínat pořád. Myslím, že není co dodat. Věrohodnost a porovnání se skutečností jasně nadzvedlo mandle i dnešním sovětům, kteří si možná do dodnes myslí, že neudělali chybu. Chyba se ale stala, že tyhle elektrárny vůbec po světě stojí. Autenticita, dokumentární styl, vše skvělý. Jen ta epizoda se psy možná nevyzněla tak ostře, jak bylo plánováno. Doufám, že tenhle seriál povede k vypínaní všech atomových elektráren po světě. HBO palec nahoru.
    Avengers: Endgame
    Avengers: Endgame (2019)
    6.5
    Nic výjimnečného, jen pokračování a stejně to nemá konec:). Přijde mi to jak maturitní večírek, kde se všichni musí zůčastnit, aby fotka byla kompletní. A hned už na nás v kině valí další filmy. Zajímalo by mě, kdyby tyhle filmy tady někdo zhodnotil, kdo se na sérii nedívá. Na druhou starnu to asi bylo náročné dát dohromady a vymyslet, aby to fungovalo.
    LEGO® příběh 2
    LEGO® příběh 2 (2019)
    6.5
    Lego dvojka už není tak dobrá jako jednička, ale pořád zaujme. Ten příjemný šok stavebnicové firmy půjde jen těžko zopakovat, ale každopádně se jedná o povedené pokračování. Originalita se lehce vytratila, ale na dlouhé odpoledne s dětmi je to pořád dobrá volba. Chyběl mi i silný song z jedničky.
    Alita: Bojový Anděl
    Alita: Bojový Anděl (2019)
    7
    Nic nového, co by bylo originální a přesto se na to dá koukat, když si člověk chce odpočinout a moc nevnímat. Běžící muž namíchaný dohromady s Elysium.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+27

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1