richard-bergman

Richard Bergman

Komentáře 10

Od nejnovějších
  1. Joker
    Joker (2019)
    9.5
    Joker měl vše, od hereckých výkonů, perfektních záběrů, úchvatných kostýmů, skvělé hudby po rozsáhlý a zajímavý celkový příběh. Často se mi dokonce i stávalo, že bych zapomněl, že je tento film nějakým způsobem spojen s ostatními DC filmy a celkovým superhrdinským světem. Herecký výkon Jaquina Phoenixe mě opravdu do filmu zatáhl a také jsem si i přes spoustu jeho brutálních činů k němu vybudoval sympatie a bylo mi jeho postavy líto. V hlavní myšlence filmu si každý najde své, ale mě se opravdu líbilo, že byl po celý film utlačován, zesměšňován a šikanován a důsledkem toho se vzbouřil a začal činit jak chtěl, aniž by bral ohled na jakékoliv následky. Třešničkou na dortu byl pro mě závěr, kdy Jokera krásně uvedly do scény DC a také na mě dělali obrovský dojem všelijaké maličkosti, jako když si například Joker rozetře z pusy krev tak, aby mu vytvořila na tváři úsměv. Za mě je to tedy jeden z nejlepších filmů roku 2019 a tudíž ho doporučuji každému!
  2. Blíženec
    Blíženec (2019)
    5.5
    Když jsem se na tento film šel podívat, tak jsem neměl moc velká očekávání a musím říct, že mi film má očekávání nevyvrátil. Kromě toho, že mě nijak nenadchli herecké výkony, tak mi nepřišel dobrý ani celkový nápad na příběh filmu a ještě horší bylo jeho provedení. Když opominu klasickou nesmrtelnost hlavních hrdinů v akčních filmech, tak některé scénky byly už tak bizarní, že jsme se jim společně s přáteli smáli. Abych ale jen nekritizoval, tak bych rád pochválil některé filmové efekty v bojích, nebo spoustu zajímavých záběrů a také mladého Willa Smitha, který byl téměř nerozpoznatelný od skutečného.
  3. Slunovrat
    Slunovrat (2019)
    7.5
    Na tento film jsem šel s podobným očekáváním jako na většinu hororů, na kterých jsem za poslední dobu byl, a to takový, že to bude odlehčená lekačka, která nebude mít nijak zvláštně hlubší význam a obecně to bude spíš film pro pobavení. To se ale změnilo po prvních zbruba 30 minutách kdy jsem se naladil na zvlástní energii kterou ve mě film vzbuzoval a poté už jsem jen zbylé dvě hodiny seděl vnimal tento bizární, ale povedený film. Některé bych jen rád varoval, že se autor vyhrál ve spoustě detalně brutálních záběrech, a proto si myslím, že film nemusí být pro každého.
  4. Řbitov zviřátek
    Řbitov zviřátek (2019)
    6.5
    Na tento film jsem měl poměrně pozitivní očekávání a nemohu říci, že bylo mé očekávání naplněno. Ačkoliv byl nápad na film velice dobrý, tak mi přijde, že by se s tématem dalo mnohem více vyhrát. Řekl bych, že častého sledovatele hororů film nezvedne ze židle, ale pokud jste lekací typ, tak jak už to tak bývá skoro u každého hororu máte se na co těšit. Abych jen film nekritizoval, tak bych rád pochválil herecký výkon hlavní hrdinky a také to, že konec hororu překvapil téměř každého kdo byl u filmu přítomen.
  5. Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
    Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018)
    6
    První díl Fantastických zvířat se mi zalíbil, tudíž jsem do druhého dílu šel s tím, že od něj spoustu věcí očekávám a to byla chyba. Tím nechci říct, že se mi film nelíbil, naopak se mi spousta věcí líbila, jako např.: Bradavice, části kde vystupovali zvířata a části s Brumbálem. Co mě na něm ale zklamalo byl podivně složitý děj, u kterého jsem často nepochopil kdo je tedy příbuzný koho atd. Také se mi občas už zdálo, že to bylo zbytečně přeplácané efekty. I přes to se teším na další díl.
  6. Sestra
    Sestra (2018)
    5
    Na sestru jsem se celkem těšil a to asi hlavně z důvodu, že mi připomínal film V zajetí démonů 2, ale po tom co jsem ho ovšem viděl jsem byl poměrně zklamán. Kvalita filmu byla v pořádku, ale děj mi přišel nepovedený, a možná proto jsme s kamarády ztrávili skoro půlku filmu tím , že jsme se těmto nesmyslným scénkám smáli. Na horory chodím hlavně kvůli strašidelným scénkám a jumpscarům a ty se bohužel v tomto filmu nedali brát vážně. Proto bych někomu kdo se chce kouknout na dobrý horor doporučil např.: V zajetí démonů1-2, Anabelle1-2, Děsivé dědictví nebo exorcistu..
  7. Tomb Raider
    Tomb Raider (2018)
    4.5
    Na tento film jsem měl poměrně negativní očekávání a musím přiznat, že má očekávaní byla splněna. Po celý film jsem se nudil a kdybychom si z toho s kamarádem po celou dobu nedělali srandu, tak bych se tam asi unudil. Jedinou pozitivní věc, kterou jsem na to viděl bylo to, že efekty nebyli až tak špatné. Jinak bych film doporučil někomu kdo na film jde se svým synem ve věku v rozmezí 9-13 let.
  8. Winchester: Sídlo démonů
    Winchester: Sídlo démonů (2018)
    7
    Rozhodně bych ho řadil mezi povedenější horor, kdybych ho měl srovnávat s horory co vyšli za poslední rok. I když si myslím, že se z filmu dalo vytěžit mnohem více, tak stejně musím ocenit nápad a provedení filmu. Také jsem byl rád, že je to konečně film, který má jiný námět něž že se rodinka předtěhuje do domu osídleného ďáblem. Rozhodně bych tedy film doporučil někomu koho už nudí to že se v hororech stále vyskytuje stejný námět.
  9. Blade Runner 2049
    Blade Runner 2049 (2017)
    8
    Na film jsem měl velice vyskoké očekávání a také jsem z něj očekávaný zážitek dostal. Efekty byly perfektní herecké obsazení také a jediné co bych možná vytkl, by bylo, že na to jak byl film dlouhý, tak jeho obsah nebyl tak rozsáhlý. S porovnáním s jinýmy sci-fi filmy bych tento rozhodně hodnotil nadprůměrně.
  10. Fantastická zvířata a kde je najít
    Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
    5.5
    Na film jsem se těšil a docela dost jsem od něj očekával,jelikož se mi líbily filmy jako Harry Potter. Film měl dobré efekty,ale děj nestál za nic. Také se tam vyskytlo spoustu malých chybek. Rozhodně jsem od něj více očekával a proto bych mu dal tak 55%.