les62

Komentáře 18

Od nejnovějších
  1. Srdce na dlani
    Srdce na dlani (2022)
    10
    Úplně klidně 5. Už dlouho jsem neviděl tak krásně odpočinkovej film, u kterýho člověk ví, že to všechno dobře dopadne. A v dnešní době něco takovýho spousta z nás potřebuje. A že je to předvídatelný je krásný. Ne všechno v životě musí stát za ho*no, jak se nám pokouší tvrdit všichni kolem.
  2. The Gray Man
    The Gray Man (2022)
    6
    No já nevím. Herecky super, ale několikrát jsem si přál, aby už byl konec, což pro mě není zrovna známka toho nejlepšího. Některé honičky fajn, některé zbytečně natažené. Na béčko celkem dobrý, ale jinak velká škoda.
  3. Prvok, Šampón, Tečka a Karel
    Prvok, Šampón, Tečka a Karel (2021)
    6
    Komedii si představuji docela jinak. Jde o skvělej film o chlapech, kteří nevědí přesně, co se svými životy, ale pod pojmem komedie si fakt představuji něco, u čeho se budu hodně smát. A to se mi tady nestalo. Bohužel a bohudík.
  4. Boží mlýny
    Boží mlýny (2021)
    7.5
    Pro mě je to jeden z těch lepších seriálů. Příjemná oddychovka, která umí překvapit, vzdáleně mi připomíná moje oblíbené Podfukáře. A pokud nebudu důsledně trvat na nějaké možné pravděpodobnosti, tak proč ne?! :-)
  5. Bright
    Bright (2017)
    4
    Pro mě dost velké zklamání. Na film jsem se těšil, ale fakt bohužel. Začátek mi připomínal osmdesátkové filmy o začleňování "barevných", od začátku jasná pointa, která nemohla nikoho překvapit. Možná, kdyby z toho Netflix udělal seriál, tak by to šlo, ale tohle byla pro mě nečekaná ztráta času (a to vídám ve filmu Willa Smithe rád).
  6. Spider-Man: Homecoming
    Spider-Man: Homecoming (2017)
    6
    Nevím. Pravda - jsem komiksový panic, takže jsem na film šel nezatížen předsudky. A možná právě proto stále bojuji s tím, jaký pro mne tento film vlastně je. Těžko říct, jakou má cílovou skupinu. Podle první půlky 10 -16 let, podle druhé těžko říct. "Hlavní záporák" Michael Keaton není záporákem v tom klasickém smyslu slova, tak jako Spiderman není ještě Spidermanem. Ale na druhou stranu - v podstatě jsem se pobavil (některé hlášky jsou opravdu povedené, ale nečekejte je od hlavních postav), nezklamala ani potitulková scéna, v letním kině bylo krásně - co víc si přát?! :-)
  7. Četníci z Luhačovic
    Četníci z Luhačovic (2017)
    6
    Po třetím díle, který byl zatím pro mne nejlepší, dávám průměr. Sice vykradené nápady z jiných četníků, ale na druhou stranu, dívá se na to už celkem příjemně. Jsem zvědavej na další díly.
  8. Miluj souseda svého
    Miluj souseda svého (2014)
    8
    Dobře udělaný film se zářivou hvězdou první velikosti. Pan Murray předvedl opravdu skvělý herecký výkon podpořený dalšími spoluhráči. A tak nevadí ani "americký konec" (oni je prostě umí). Příjemný, odpočinkový film, který kupodivu ani nedá moc nahlédnout pod pokličku smutného života hlavního hrdiny.
  9. Polda
    Polda (2016)
    10
    Kdo má jako já rád Davida Matáska, tak pookřeje, protože role mu sedí. Seriál bude patřit mezi to lepší v české tvorbě.
  10. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    6
    Je pravda, že jsem se dvakrát v ději ztratil a už druhý den přemýšlím, jestli se mi ten film líbí nebo ne. Což je určitě z hlediska autorů fajn, když nad filmem někdo přemýšlí :-). Nicméně by asi filmu prospělo o něco méně postav, ale pro mne zasloužené tři hvězdy, které třeba změním po dalším zhlédnutí.
  11. Famílie (2010)
    10
    Skvělé divadelní představení, ve kterém excelují představitelé hlavních rolích. Zřejmě nejvíc pobaví stolní hra, ve které se nejen dozvíme, že sprosté slovo řečené ve správný okamžik může být lepší než tisíc slov a přiznejmi si, kolik z nás si stejný způsobem vzpomíná.... Silný divadelní zážitek
  12. Decibely lásky
    Decibely lásky (2016)
    2
    Už úvodní scéna s Pavlem Horváthem byla pro mne dosti hrůzná (a to pracuji jako sportovní redaktor :-)), jak říká klasik, vydržel jsem jen proto, abych zjistil jestli je druhá polovina filmu stejně slabá jako ta první. Bohužel je.
  13. Teorie tygra
    Teorie tygra (2016)
    10
    Film který nadchne většinu lidí nad 50 let, mírně zklame očekávání mladé generace, ale ve své jednoduchosti je naprosto skvělý. Jakmile každý z nás najde odvahu "sbalit bágl", dokáže řešit svoje životní problémy.
  14. Jack Reacher: Poslední výstřel
    Jack Reacher: Poslední výstřel (2012)
    8
    Jack Reacher spisovatele Lee Childa patří mezi mé oblíbené literární postavy stejně jako jeho filmový představitel. Spojení těchto dvou sice pro mne bylo ze začátku šokem, ale nakonec jsem musel uznat, že tomu, kdo tuto literární předlohu nezná, se film bude líbit. Pro mne lehké zklamání, ale netrpělivě čekám na Jack Reacher: Nevracej se.