Babovřesky 3

32%

Komentáře a recenze 55

Dle počtu bodů
katik.m
836 bodů
2
"Letní komedie tak trochu v duchu Slunce seno.." Bohužel tohle fakt nefunguje..Troškovo Slunce seno je geniální, pohádky u nás nikdo netočí líp, Kameňák žádná hitparáda ale ok, ale Babovřesky? To je fakt odpad. Většina filmu stejně jako postavy je už otravná, nevtipná a nebo trapná. Prosím už žádné další pokračování!!
EXpenzza
EXpenzza
747 bodů
4
Teda ne že by to nebyl odpad, ale tohle je úplně nová dimenze čehokoli. Nemá cenu poukazovat na kvalitativní propad od tématicky totožných Sluncí sen. Přiznávám, že od pohádek Z pekla štěstí 1 a Princezna ze mlejna 2 z roku 1999 jsem pak už žádný Troškův film neviděl - žádné předešlé Babovřesky ani žádný Kameňák. A tak, neznalý posledního vývoje, musím konstatovat, že se Troškovi v Babovřeskách 3 podařil epochální průlom. Dno je z definice nejnižší rovinou, pod níž už nic v daném prostoru nemůže být. Dostat se níž dosud nedokázal ani Chuck Noris.
Milena107
729 bodů
6
Pana Zdeňka Trošku mám ráda. Odlehčuje svým humorem naše někdy šedivé, nudné, stereotypní a stresové dny. Vím, že ne všichni filmoví fandové tento typ humoru u Babovřesk zrovna milují, ale někdy se jakási nadsázka docela hodí. A proto ne vždy, ale někdy si film pana Trošky ráda pustím.
Aya.chan
Aya.chan
557 bodů
0.5
Nesnáším pokrytce, kteří dávají filmům špatné hodnocení jen z "principu" i když film neviděli. Zejména co se týče Troškovi filmografie, je toto častým jevem. A i přesto, že Babovřesky 3 patří na samé dno sedmi pekel, tak je to neospravedlňuje. Každopádně při sledování jsem měla pocit, že na mě z televize létají ještě teplé kravince. Herci - špatný, scénář - špatný!!!, režie - špatný,.... Nenapadá mě jediná věc, kterou bych mohla pochválit. Všechny postavy se chovají naprosto absurdně, dětinsky, vulgárně a trapně. Film se drží zavedeného troškovského schématu, který je postavený na klišé představených už ve "Slunce,seno..." - závist, pomluvy, přetvářka, imbecilní humor,... Filmy jako tento by měly jít do distribuce s příbalovým letákem, kde by mezi nežádoucími účinky byl démonický průjem, krvácení z očí a rakovina mozku.
perfekta
546 bodů
6.5
Lehce zábavný, odpočinkový film. Pobavila jsem se a oprostila od nepřijemností. Doporučuji.
hofmi
hofmi
532 bodů
4
klasický Troška ani trochu nezklamal hrůza nechápu jak se tento film může někomu zdát jako vtipný
filmomaniak
501 bodů
0
Co to má být taková KOKOTINA!!!
  • obsah
  • vubec vtipné
  • nedoporučuji
dis
dis
461 bodů
1
10% Troška osobně je hodnej,docela sympatickej člověk (většinou). Ale filmy točí šílený, čím dál tím hůř. Tady nejde o to, jestli se na Babovřeskách - i jiných jeho filmech - lidi baví, nebo ne, jestli jsou ta díla dost kultivovaná, nebo se podbízejí publiku, atd. Průšvih je v tom, že jsou z hlediska kinematografie jako druhu umění špatná, a že jejich tvůrce odvádí mizernou práci (a že by mohl být aspoň o třídu lepší, dokazuje Princezna Jasněnka a létající švec, nebo alespoň inscenace muzikálu Hamlet). Teď už odbývá i to řemeslo...
pateta
461 bodů
4.5
Přijde mi to jako nastavované Slunce,seno..., když odjíždějí v posledním díle k moři.Snad pan Troška věděl, že se už nastavovat nedá a tema je vyčerpané.Nebýt krásných záběrů z jihočeské krajiny (a to pan Troška umí znamenitě), děj je předem předvídatelný. Jednička byla pěkná, Dvojka byla horší a Trojka je nejhorší. Mám letní komedie Zdeňka Trošky ráda,ale Jihočeské vesnické téma ve třech dílech je už prázdné