Babovřesky 3

32%

Komentáře a recenze 55

Dle počtu bodů
Žralok
Žralok
4 087 bodů
6
Viděl jsem. Bavil se relativně dobře. Hodnotim film dle svého názoru. Ne oblíbenost Trošky u kritiků a oveček.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Skvělé ukončení této série. :)
miza
miza
2 336 bodů
1.5
Bez napadu a moc jsem se nebavil.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
0.5
Babovřesky... Voní tomu dodat. Slyšel jsem, že Zdeněk Troška prohlásil, že Slunce, seno, ... Se také nejdříve požadovali za neumětelství a proč by se tedy totéž nemohlo opakovat i s Babovřesky, a proto natočil hned tři díly. Ovšem tyto dvě série filmů se vážně nedávají vůbec srovnávat, zatímco Slunce, seno, ... je kouzelné už především tématem a svou dobou a obsazením, ovšem Babovřesky jsou vážně hrozné ve všech směrech. V prvním díle se mi možná trochu zamlouvaly scény s Dolanským a Vondráčkovou, ale to je tak všechno. A tenhle díl? Na tohle vážně někdo kouká / koukal? Vtipy jsou tak přehrávané a přehrané, až vůbec nejsou k smíchu a podle mě by vůbec neměly být vedeny jako komedie. Jde o trapnou parodii na něco a přitom se to vůbec nepovedlo? Nemůže jít ani o drama, protože o děj tento díl nezavadila ani jedním procentem.
virgoii
virgoii
1 458 bodů
0
" Z hovna bič neupleteš."
fido68
fido68
1 453 bodů
7
Docela jsem se pobavil,ale bohužel od jedničky klesající tendence..
Bemiurg
Bemiurg
1 385 bodů
6.5
Je to zábavná oddechovka, která si na nic jiného ani nehraje. A podle mě je trojka zase o chlup lepší jak předchozí díl. Nechápu, že tolik lidí hází špínu na filmy Zdeňka Trošky. Vždyť je tolik horších filmařů a téměř nikdo se po nich nevozí. Naopak, někteří sbírají nominace na různé pochybné ceny. Asi tím ventilují svou závist, že na jejich filmy lidi nechodí. :-/
kendzi
kendzi
1 095 bodů
Todle už lepší nebude..
SlavekMDFK
SlavekMDFK
1 021 bodů
0
Ano je to tak odpadovitější odpad již není...
tedoun
tedoun
923 bodů
4.5
Trošku mám rád, ale jako filmař už začíná být senilní. Škoda přitom dostal docela dobré herci. Snad 4 bude dobra jako 2.