Profilový obrázek

Bemiurg

Ivo Mrázek
1 385

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Trollové: Světové turné
    Trollové: Světové turné (2020)
    7
    Zajímavé pokračování čtyři roky starého animáku Trollové, které hraje o něco pestřejší muziku, ale jinak si jede pořád dokola to svoje. Šílená, mega barevná, veselá hudební jízda, která se líbí hlavně nejmenším divákům. Škoda, že se u nás nedá zajít na originální znění, obzvlášť u hudebních filmů bych to ocenil.
    3Bobule
    3Bobule (2020)
    5
    Podle mně to chtělo trochu víc zapracovat na scénáři, ale to je problém většiny českých filmů posledních let. Bohužel tak vzniklo pouze průměrné a dějově dost nudné pokračování, které je tak vlastně zbytečné. A je to škoda, protože zahrané je to dobře.
    Palm Springs
    Palm Springs (2020)
    7.5
    Film mně mile překvapil, čekal jsem jen další průměrnou romantickou komedii. Ale nakonec jsem dostal něco, co není ani moc romantické, ani moc komediální, za to však nadupané dobrými nápady i dialogy a moc pěknou hudbou. Jsem spokojen a rád se na to někdy podívám znovu.
    Zloba: Královna všeho zlého
    Zloba: Královna všeho zlého (2019)
    7.5
    Povedený fantasy snímek, obzvlášť po vizuální stránce. Když jsem na něj šel do kina, měl jsem trochu obavu, že to bude jen další zbytečné pokračování něčeho, co vlastně ani žádné pokračování mít nemělo. Naštěstí se mé obavy nenaplnily a film je stejně zábavný, jako ten předešlý.
    Román pro pokročilé
    Román pro pokročilé (2019)
    2.5
    Nechápu, proč takové filmy vůbec vznikají. A když už tedy vzniknou, tak nechápu, že je někdo pošle do kin. A když už jsou v kinech, tak nechápu, proč na ně lidi chodí. A už vůbec nechápu, proč se tahle konkrétní blbost vlastně jmenuje Román pro pokročilé.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci