Babovřesky 3

32%

Komentáře a recenze 55

Dle počtu bodů
majhan
majhan
453 bodů
5.5
Opět dobrá oddechovka pro běžný utahaný a vystresovaný lid, s plnou hlavou starostí o živobytí. Přijde se na jiné myšlenky, aspoň na chvíli.
cirkusačka
cirkusačka
388 bodů
3
Každé pokračování je vždy horší než orignál a první díl... ani jsme od toho nic nečekali a toto očekávání se i vyplnilo
mausis
mausis
370 bodů
Kam se ztratila přirozenost a uvěřitelnost postav? Vtipy za každou cenu u mne nefungují, místy mi to přišlo až trapné i přes mou velkou tolerantnost. Vůbec mně to nebavilo a vlastně jsem to ani nedokoukala. Bohužel.
jarousek1981
314 bodů
9.5
filn jsem videl ramci silvestrovske noci a tyhle babky me opravdu bavily:-),je znat ze je film o Trosky. Jen je blbe vnucovana okate reklama, ale v dnesni dobe to asi jinak nejde, Lidi do kina chodi cimdal mene a filmova kultura upada
knihovna1
283 bodů
Babovřesky 3 - Neverending story. Pan Troška už má na tyto filmy monopol. Co panu Troškovi jde jsou exteriery, obsazení filmu a fóry. Jinak děj vůbec žádný jako ve všech jeho filmech. Pohádky mu jdou více. Teď nám slibuje romantickou komedii, to jsem na to zvědavá. Pan Troška je pohádkář, snílek a možná i manipulátor s herci. Ale lidi to chtějí a ještě za to platí. Tak se bude vyrábět dále!
daisyna
daisyna
279 bodů
4
Od slunce seno nebyla od Trošky poradna komedie. Divím se ze se natočila takových pokračování filmu bez pořádného vtipu.
kendzinka
kendzinka
267 bodů
1.5
Film nic moc..
taliz
taliz
257 bodů
1
Nechápu lidi, které to baví, po pěti minutach jsem vypnul.
Režisér
Režisér
179 bodů
5
Letní komedie mám rád, velmi rád, ovšem tahle je složena ze zajímavých fotografií, bez smysluplného děje. Navíc pan režisér vykrádá sám sebe. Moje hodnocení zachránil až švenk kamery do štábu "ale já tu nejsem sama". To byl velmi svěží akt zoufalství, cením: 5 bodů
pejtanek
pejtanek
156 bodů
9
Trojka je nejpovedenější, dobrý hlášky, to bude smrt pseudointoišů a kulturních snobů :)))))))