Babovřesky 3

32%

Komentáře a recenze 55

Dle počtu bodů
anah2404
anah2404
147 bodů
4
Slunce seno + Kameňák = Babovřesky. Taková ta oddechovka, která když běží v televizi, tak se na to i podíváte, ale vyloženě se na to hnát do kina, to určitě ne.
pesrex4
93 bodů
2
Snad pan Troška věděl, že se už nastavovat nedá a tema je vyčerpané.Nebýt krásných záběrů z jihočeské krajiny (a to pan Troška umí znamenitě), děj je předem předvídatelný. Jednička byla pěkná, Dvojka byla horší a Trojka je nejhorší. Mám letní komedie Zdeňka Trošky ráda,ale Jihočeské vesnické téma ve třech dílech je už prázdné
cesnecka
cesnecka
83 bodů
0
Hrozná blbost.
Silvuš
68 bodů
1.5
óóó můj bože. Nikdy nepřestanu milovat Slunce, Seno... a nenávidět Babovřesky.
Votag
67 bodů
0.5
Dle mého názoru je tento film absolutně nekoukatelný, není tam žádný nápad, hlášky jsou přinejlepším hodně podprůměrné, ale nelze od toho ani nic víc čekat pokud jste viděli předchozí 2 díly, prostě ztráta času, ale těžko říct třeba si i tento film najde svoje publikum.
Jančača
64 bodů
1.5
Hrůza...děs...nesmysl...
marikalu
62 bodů
Myslím,že nic se nemá nastavovat a v tomto případě to platí dvojnásob,nesmyslná komedie sama o sobě.
VELA
VELA
58 bodů
9.5
Kdo má rád české komedie a Babovřesky , tak řekne , že trojka je nejlepší :-) tyto komedie zrovna nejsou můj šálek kávy , ale kvůli dětem jsem je byla nucena shlédnout :-) a je to prostě odpočinková sranda pro veselé lidi , sklidila i velký úspěch u dětí :-) takže fanouškům ano , tento díl je z nich nejlepší
montyny
montyny
22 bodů
4
No je to mimo mísu ale aspoň snaha se cenní.
m.holler
22 bodů
S kámošem jsme šli na Babovřesky 3 na předpremiéru na Silvestra 2014 do kina. Pominu-li, že jsem musel letět za uvaděčkou, že ve filmu blbne zvuk, který pak opravili, je film jen jasným pokračováním z oslího můstku ze Dvojky. Oba duchovní farář a Matka představená vystoupí z řádu a dají se dohromady. Jednička byla pěkná, Dvojka byla horší a Trojka je nejhorší. Mám letní komedie Zdeňka Trošky rád, ale Jihočeské vesnické téma ve třech dílech je už prázdné. Proč neudělat jen 1 film a dobrý a dál jej nenastavovat? Slunce seno se donekonečna opakovat a vytěžovat nedá a nebo dá, ale nikdo si je doma tolikrát nepustí, tak jako právě Slunce, seno.