Babovřesky 3

32%

Komentáře a recenze 55

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0
Babovřesky klesly na samé dno filmového průmyslu. Něco tak zlého jsem dlouho neviděl. Vlastně bych měl dostat nějakou medaili za statečnost,protože jsem se na tu hrůzu dokázal dodívat. O vtipu nema smysl mluvit,protože ve filmu žadný nebyl. Byl to jen slepenec trapných scén a ještě horších hereckých výkonu. Nechápu jak se tohle někomu může líbit.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
1
Tento díl nemá ani hlavu ani patu. Předchozí díly měli alespoň souvislý děj. Toto je plácání se na místě.. podle mě jen točili a točili a co se dalo dát do filmu, to tam střihač šoupnul. Musím upřímně říct, že jsem se v předchozích dílech alespoň párkrát zasmál té nejstarší bábě, v tomto díle už ničemu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
8
Do třetice všeho dobrého. Ryze česká letní velmi jednoduchá vesnická komedie o seniorkách dohánějící hlavně starostu k šílenství se nese ve stejném duchu jako ty předchozí. Češství z toho opět vyvěrá plným proudem a dává najevo své nedozírné klima. Lidový humor, místy myslím zcela zbytečně přesahující do sitkomu, si na nic nehraje a snaží se pobavit svoji typickou českou náturou a neochvějností. I přes značnou kritiku nevidím na snímku nic špatného. Na čistý český humor se tu vlivem absencí tohoto žánru a velkého přílivu zahraničních komedií zapomnělo a tak díky alespoň Zdeňku Troškovi za snahu a vůli tak učinit. Aspoň někdo když už nikdo.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Myslel jsem si, že při hodnocení Babovřesek nepřeháním. Přeháněl jsem. Pojmy "absolutní prázdnota" a "neexistence děje a zápletky" až nyní u třetího dílu nabývají konečných hodnot. Nepřeháním, teď už ne. Doufám, že nepřeháním. Prosím, ať nepřeháním! Nejpozitivnější je, že v našem světe nekonečné relativizace se daří najít jeden pevný bod. Filmy Zdeňka Trošky jsou objektivně špatné a líbí se jenom lidem bez vkusu. Hloupým lidem. A to je v podstatě uklidňující.
Fingon
16 886 bodů
4
Dostala mě ta americká noc včetně štábu...
sabule
14 227 bodů
1
Troška natočil dobrou trilogii Slunce,seno ...jednička Princezna ze mlejna měla dobrý hlášky,ale tohle to je neuvěřitelná slátanina
bayern
13 716 bodů
0.5
Ty báby už jsou fakt otravný a není to vůbec vtipný.Pan Troška by se měl držet starého kopyta,šli mu hlavně pohádky a čím starší vydání,tím lepší. S trilogií Slunce,seno se to nedá vůbec srovnávat,kde jsou ty zlatý časy a zkuteční herci !!!
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
3
Jeden dobrý vtip s liškou bohužel nezachrání celý film, který je zbytečný a zdlouhavý a vlastně o ničem.
Matli
Matli
8 300 bodů
0
Chvilku jsem váhal, že dám jednu hvězdičku (za jedno pousmání), ale ta trapnost všech dialogů a hereckých výkonů všech lidí mě přesvědčila. Kdyby ty babky byly alespoň sami sebou, tak budiž, ale tohle?!!!! 7%
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
0.5
Pamatuji se, jak jsem se těšila na první Babovřesky, protože miluji komedie Zdeňka Trošky Slunce, seno ...! Mám moc ráda i Janu Synkovou, jako teta Kateřina ze Saturnina byla nepřekonatelná, no ale Babovřesky jsou naprostý humus, to se na mě, pane Troško, nezlobte! Vážně chcete točit čtyřku?! Nerozmyslíte si to ještě?! Ty Kameňáky jsou alespoň postavené na vtipech, i když rovněž nejsem jejich nadšenou divačkou. Tohle je nuda, pokud tam nějaký humor snad je, tak ale jde jaksi "mimo mě"!