Milena107

Milena Řeháčková
729

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Středočeský, Praha-západ, Česká republika



    John Wick: Kapitola 4
    John Wick: Kapitola 4 (2023)
    9
    Na tohoto dalšího Johna Wicka jsem se vyloženě těšila delší dobu. A nezklamal. Boje byly a opět s novinkami, které člověk musel ocenit, jak si režisér Chad Stahelski s novým dílem poradil. John Wick v podání Keanu Reevese je univerzál, kterého těžko nahradit jakýmkoliv jiným hercem, zkrátka tato role, kdy neustále bojuje a potřebuje porazit Nejvyšší radu, získat svobodu a neztratit všechny přátele, je v jeho podání snadno uvěřitelná a člověk si film opravdu užije.
    Super Mario Bros. ve filmu
    Super Mario Bros. ve filmu (2023)
    9
    Super Mario Bros. ve filmu byl skvostně předveden a mladším i starším divákům se musel rozhodně velmi líbit. Hlavní představitelé, roztomilí bratři Mario a Luigi si sice nedokázali nejdříve poradit s rozjezdem své opravářské firmy, kdy dokonale zlikvidovali nejen koupelnu první zakázky, ale další porce zábavy nás teprve čekala, včetně bojů v čele s půvabnou princeznou Peach a konečného vítězství.
    Tři mušketýři: D'Artagnan
    Tři mušketýři: D'Artagnan (2023)
    8
    Nový film Tři mušketýři - D´ Artagnan s Vincentem Casselem, Evou Green a dalšími známými i méně známými herci v hlavních rolích celkem výstižně představuje danou dobu, ve které se tento dobrodružný a akční film podle známého románu a neméně známého autora Alexandra Dumase st. odehrává. Dává celkem věrný obraz, jak asi toto francouzské období vypadalo, včetně intrik, soubojů i krásných paláců.
    Renfield
    Renfield (2023)
    7
    Tak toto dílko o strašném Drákulovi s vynikajícím Nicholasem Cagem v hlavní roli, kterému sekunduje mladší z herců Nicholas Hoult, se opravdu povedl. Bylo vidět, s jakou chutí si oba hlavní představitelé tuto záležitost užívali, humor sem tam výborný a má oblíbená Awkwafina nezklamala. Asi opět další z nových pohledů, jak vypadá Drákula opět v jiném pojetí. Stopáž přiměřená.
    Tetris
    Tetris (2023)
    8
    Skvělý a poutavý film Tetris s hlavním představitelem Egertonem, nám představuje opravdu zaníceného fanouška do této světově proslulé hry, a zároveň jeho cestu za propagací, prodejem i se spoustou překážek, než dosáhne svého vysněného cíle. Zkrátka vyložené americký sen! Ale baví!

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2