perfekta

Miluše Šafránková
546

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Můj kamarád drak
    Můj kamarád drak (2016)
    8
    Příběh malého osamělého chlapce Peta, který si dokáže vážit dlouholetého přátelství s pohádkovou bytostí - drakem Elliotem. Děti ani dospělí se nudit nebudou. Výborní jsou představitelé hlavních rolí mladí dětští herci Oona Laurence a Ooakes Flegley a samozřejmě i Robert Redford.
    Učitelka
    Učitelka (2016)
    7.5
    Zajímavý film, zejména díky Zuzaně Mauréry v hlavní roli učitelky, která manipuluje prostřednictvím svých žáků jejich rodiči za účelem osobního obohacení. Příběh filmu se odehrává roku 1983. Tři rodiny se rozhodnou učitelce vzepřít a stávající situaci se společně s ředitelkou školy pokusí zvrátit.
    Star Trek: Do neznáma
    Star Trek: Do neznáma (2016)
    8
    Posádka lodi Enterprise v pokračování legendárního Star Treku. Je to fajn opět shlédnout klasiku - nově udělanou. Známí hrdinové Kirk, Scotty, Uhura ve vesmírné lodi objevují nové světy, mimozemské bytosti a tajemno. Vesmírná loď je super, výborné efekty. Pěkná vzpomínka na původní seriál.
    Terminátor
    Terminátor (1984)
    10
    Úplně první Terminátor, výborný a vůbec nejlepší. Arnie jako Cyborg, umělý stroj. V tomto pilotním filmu je tím zlým a špatným. Také Linda Hamilton jako Sára Connorová se tímto snímkem zapsala mezi nejznámější herečky. Film je od začátku až do konce napínavý, plný překvapivých momentů. Nikdy si ho nenechám ujít.
    Lucie: Příběh jedný kapely
    Lucie: Příběh jedný kapely (2016)
    9
    Průřez uplynulými 30 lety známé české kapely Lucie. Spousta nezveřejněných či málo známých ukázek z jejich činnosti. Známé i méně známé skladby. Nové skutečnosti, portréty čtyř členů kapely. Zajímavé, téměř zapomenuté záběry nás vrátí do minulosti a potěší.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci