Strážci Galaxie

84%

Komentáře a recenze 141

Dle počtu bodů
sak007
232 bodů
9
Opravdu příjemná letní oddechovka pro všechny, kteří neberou comixové filmy moc vážně a chtějí se bavit. Škoda, že k filmu nevyšel i překlad comixu
  • uvolněná atmosféra
  • místy až moc praštené
majky
majky
224 bodů
8
moc pěkný ale dal bych tam víc scének
leriel
213 bodů
10
Strážci Galaxie mě překvapivě dostali na kolena a to jsem původně ani na to nechtěla jít, neb jsem čekala nějakou komiksovou blbost, kterých se poslední dobou rojí jak včel v úlu. Tohle je sice taky blbinka, ale neskutečně roztomile vtipem prošpikovaná.
d4necek
d4necek
199 bodů
9
Tenhle film mě mile překvapil. Je plný spousty hlášek a muziky která sedí ke scénám. Budu se těšit na další díl. Příběh taky zajímavý a urřitě stojí zato se na tento film podívat znovu. Užíl jsem si spousty zábavy. Jsem hodně zvědavý na další pokračování.
jitulilinka
jitulilinka
153 bodů
10
Dlouho jsem nebyl takhle příjemně překvapenej, jako právě u Strážců Galaxie. Přesto, že je to film poměrně dlouhej, tak vůbec nenudí, pravidelně baví a vůbec je to strašně příjemná podívaná, ty dvě hodiny utekly jako voda. Marvelovský filmy mě jinak až na výjimky ukrutně nudily, Strážci Galaxie jsou ale úplně jiná liga. Ten film se prostě nebere vůbec vážně a to je sympatický a setsakra to tomu prospívá a sluší. Prostě parádní vesmirná podívaná, jen víc takovejch!
anah2404
anah2404
147 bodů
Líbilo, moc. Sranda, akce, sci-fi. vše co mám ráda, film začal a najednou byl konec, oddechovka, která neurazí a pustím si ji víckrát. Příběh není nejsilnější, ale to vůbec nevadí. Triky a zpracování super.
EvieJJ
145 bodů
8.5
Jo. Perfektní záležitost s naprosto luxusním soundrackem. Rozhodně doporučuji! Chybičky se sice čas od času vloudí, ale super casting film tahá do jinýho levelu.
akela
akela
133 bodů
7
docela koukatelne
jfuska
124 bodů
8
Trochu ztřeštěnější a parodičtější komiksovka. Strážci Galaxie jsou tým "superhrdinů", který je tak trochu zvláštní. Není mezi nimi jeden exot, tady jsou exoti všichni. Nejnormálnější je chodící strom :-) Povedený film doplněný osvědčenou hudbou ze starých časů.
fesoj1
120 bodů
6
Bohuzel strazci me moc neupoutali,ocekaval jsem neco jineho.propagovany Diesel hrav nejakou Bckovou roli a ke vsemu nebyl poznat.