Strážci Galaxie

84%

Komentáře a recenze 141

Dle počtu bodů
David Ženíšek
David Ženíšek
662 bodů
10
James Gunn je skvělý a tento film to dokazuje. Miluju jak dokáže být tento film vtipný ale i smutný. Filmy jako tenhle se dnes jen tak nevidí. Důvod proč miluju tenhle film jsou hlavně postavy každá si projde velikým vývojem a člověk by ani neřekl že tohle je MCU film I po 9 letech stále stejně skvělí jako dříve
Kick077
Kick077
596 bodů
9
V pohodě plynoucí Marvelovka, která obsahuje až překvapivě dost akce vtipu i nápadu. Poměrně dlouho mi trvalo, než jsem se k ní dostal a o to větší asi bylo překvapení jak je to dobrý film, který rozhodně nezaostává za ostatními známějšími díly od Marvelu.
mikewin
mikewin
569 bodů
9.5
Mimořádně povedené sci-fi z dílny Marvelu. Výborné herecké obsazení, perfektní scénář i režie. Efekty přesně vyvážené, ani málo, ani moc a super především Groot a mýval Rocket Raccoon. Jejich neustávající zvonky mě nepřestávaly udivovat a samožřejmě rozesmávat. Namísto superhrdiny "jen" parta vesmírných zálesáků. Velké PLUS.
HardMovie
HardMovie
475 bodů
10
Pro fandy komiksů jasná pecka, kterou je třeba vidět na velkym plátně!
Socna
471 bodů
8
velmi vtipné, nahláškované až za roh. Chápu, že marvel se bál jít trošku do "hloubky" či zahrát na vážnou strunu. Pár scén je málo a celkově mi v hlavě tedy zůstávají spíše ty vtipné scény než vesmírné bitvy. Což neshledávám uplně šťastné - a samozřejmě nemůžu z hlavy dostat ty písničky :)
keddie
446 bodů
9
Skvělá zábava, navíc vizuálně úžasné. Nemám moc ráda komiksy, ale tady jsem se opravdu bavila.
Liki12
446 bodů
7
Jistě to není "objevnej" film roku a to ani ve svým "žánru". Je to prostě další "záchrana galaxie" prostřednictvím Quilla (SW Han Solo), nemluvnýho stroma Groota (SW Chewbacca), mývala Rocketa a veselý partičky dalších i odjinud obšlehnutejch postav. Ovšem záchrana je pojednaná dost velkoryse a svižně, Rocket Racoon je dostatečně maniakální a podívaná navíc chvílema i nepostrádá vtip (hlašky Gamory o debilech např). Dobrá zábava.
Batista
Batista
445 bodů
9
Další z komiksovek a další hit. Pratt jako Star Lord září. A soundtrack taky stojí za to.
mausis
mausis
370 bodů
10
Tento komentář vlastně píšu za mou pubertální dcerku, takže jak jinak než plných sto :).A to nejen za miláčka Groot, ale za fantastickou podívanou, u které jsme se jako rodina zasmáli, bavilo nás to od začátku do konce, efekty se povedly, hlášky nás dostaly a nakonec se těšíme na dvojku. Splnilo to co mělo.Tedy: proč ne?
Lady Di
Lady Di
369 bodů
3
Strážci galaxie mě opravdu nezaujali. Je to podle mě snad nejhorší film z MCU. Jedinými taháky jsou asi Rocket Racoon a Groot. Thanos a Nebula tam samozřejmě taky dobře zapadají. Ale jinak nevím nevím - nic moc. Film byl takový klišé. Když to hodně zjednodušíme, tak kluk potká holku, zamilují se a začnou spolu chodit,do toho si najde partu jiných podivínů a prohlásí se jejich vůdcem a víte co? Teď přijde něco, co byste rozhodně nečekali - zachrání galaxii!!! Wow!! Zkrátka nic moc. Alespoň to dobře zapadá do MCU univerza.