Strážci Galaxie

84%

Komentáře a recenze 141

Dle počtu bodů
Rapaport
Rapaport
1 016 bodů
9.5
Výborná Marvelovka. Poslední dobou se Marvelu daří na co sáhne a tak i tahle comiksová verze hvězdných válek je perfektní. Han Solo se rozdělil do třech postav a Žvejkal do dvou ( Groot je pecka! ). Velice barevné a velice povedené. Za dabingovou verzi bych ale deset procent ubral.
Ciiiri
Ciiiri
949 bodů
9
Já jsem grut! Je to boží film. Krásně odkazující na 90. léta. Skvělý herci, písničky. Klasika. Marvelovka. Film jsem viděla asi už třikrát a stále je fakt boží. Neohraje se a je stále vtipný a super. Všichni jsme grut! :-) Doporučuji a moc se těším na dvojku.
Veronika Rada
Veronika Rada
927 bodů
8
Jo tohle byla zábava. Rocker a Groot jsou bezesporu ty nejlepší postavy tebe části MCU. jako bonus v titulcích chlastá Kačer Howard.
myllyn
myllyn
885 bodů
9.5
Fenomenální a vskutku k popukání nástup na sconu Star-lorda. Kdo? Star-Lord! oh, come on! :-) mývalovi hlášky jsou nezkopírovatelné, i am groot taky. škoda že neumím grootsky, nechodil jsem totiž na stejnou školu jako Thor. Tomuhle se říká špičková popkulturní popcornová zábava :-)
majk123
majk123
884 bodů
8
pěkný film doporučuji
Punisher
Punisher
847 bodů
8.5
Párádní odlehčení od Marvelu, prostě fajn zábava která funguje a plní svůj účel. Tým, kterej si ze sebe dokáže dělat srandu. Pestrý složení charakterů, ať jde již o "hlubokomyslné a sáhodlouhé" řeči Vina Diesela, nebo hlášky Rocketa. Navíc vše pěkně zapadá do Marvel universe.
  • Vtip
  • Peterův Awesome mix
EXpenzza
EXpenzza
747 bodů
8.5
Strážci Galaxie (2014) ***** Blockbuster, který se zarputile drží asi poloviny žánrových klišé a tu druhou polovinu bez nejmenších zábran zesměšňuje. Navíc nejen že nejvtipnější marvelovka, ale i ta, co mě asi jediná emocionálně dostala. Při první návštěvě kina bylo mimochodem dost zábavné sledovat, jak lidem trvalo, než pochopili na jaké frekvenci je humor. Velmi sympatické a zábavné postavy ve slušném vesmírném dobrodružství. Nejlepší blockbuster léta a dosud nejlepší marvelovka. "We Are Groot"
Dory28
Dory28
721 bodů
10
Tím že šli Strážci Galaxie jiným směrem, než zbytek Marvelovek, tak k sobě nepotřebují ani Iron Mana, Captain Americu, Thora atd, aby byli zábavní. Za mě nejlepší Marvel film.
  • Je to vtipný
  • Skvělé hlášky
  • Soundtracky - hudba
  • Postavy
scarecrow
708 bodů
9.5
Já mám filmy od Marvel prostě rád, o tom žádná. Tohle bylo konečně z trošku jiného prostředí. Komiks jsem předtím nikdy nečetl a tak mi nevadily určité nepřesnosti, které se ve filmu objevily. Ale asi tam nebylo nic tak hrozného jak Mandarin v Iron man 3, to se nepovedlo. Tohle byla prostě super jízda a už se těším na Avengers 2.