Strážci Galaxie

84%

Komentáře a recenze 140

Dle počtu bodů
Jiřík54
Jiřík54
1 452 bodů
10
Jeden z nejlepších marvelovských filmů poslední doby. Je úžasně vtipný, akční, speciální triky na nejvyšší možné úrovni a herecké výkony jakbysmet včetně včetně Vina Diesela, který "pouze" mluví Groota a Bradleyho Coopera v roli mývala Rocketa. Nejsem velký příznivec komiksů a jejich filmových adaptací, ale tato mě opravdu dostala. A konec slibuje i možné pokračování. Tak uvidíme . . .
Jaroslaw 23
1 448 bodů
8
8/10 Podařená comicsovka se skvělými postavami,zdařilou dávkou humoru,jen záporák by tu mohl být lepší,ale to je jen menší vroubek v této jinač skvělé popcornovce.
Sáček
1 446 bodů
8.5
Úžasná oddechovka, která vám zaplní playlist na hodně dlouhou dobu dopředu. Pustil jsem si je, jenom abych si doplnil sérii Marvel Universa, ale jsem za to hrozně rád. Příběhově se Strážci zase tolik nevyjímají. Největším přínosem jsou postavy Mývala a Groota.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
8
Komičtější variace na Avengers v klasické kvalitě Marvelu.
Pajmen
1 204 bodů
7.5
Čekal jsem to mnohem, mnohem horší. Kdyby byly některé postavy více komičtější, nezlobil bych se. Groot byl skvělej, Vin Diesel podal fakt top výkon :D
Jakub.Selesi
Jakub.Selesi
1 166 bodů
9.5
Celý film je obohacen, velmi vtipnými hláškami. Velmi mě nadchnul a to takovéto filmy moc nemusím, tenhle se však velmi povedl a Marvel ohromil.
  • Triky
  • Kamera, Zvuk
  • Hlášky, Vtipnost
salisbury
salisbury
1 101 bodů
8.5
Galaktický rej vesmírného chaosu za zvuku hudby osmdesátých let rozprostřené v kosmické katarzi jsem si užil k bohulibé spokojenosti neb jsem byl obklopen světem, který mi přišel neotřele velmi příjemný. Partička strážců spolu souzní silnou harmonií a já jsem rád, že jsem se do této skladby mohl pln oddechu zaposlouchat. Hlasová účast Vin Diesela byla nadmíru vtipná a myslím, že nominaci na sošku ze zlata má víceméně jistou. Galaxie nechť je i nadále střežena touto skupinkou hrdinných es, čímž já o to více budu odpočívat v pohodlném bezpečí na planetě s razítkovým označením Terra.
brcolka
brcolka
1 045 bodů
Star trek se Star wars a x-meni dohromady. Taková oddychovka na zabití toho nejdůležitějšího co v životě máme.
Melody Harkness
Melody Harkness
1 032 bodů
9.5
Pro mě zatím nejlepší Marvelák. Nechybí tomu nic a nic nepřebývá. Je to i všudipřítomná romance, ale odpustili si slaďáky a odchod do zapadajícího slunce (brr). Groot a Racoon jsou bezkonkurenčí. A malinký Groot tancující v květináči? Chci ho domů :D
Rapaport
Rapaport
1 016 bodů
9.5
Výborná Marvelovka. Poslední dobou se Marvelu daří na co sáhne a tak i tahle comiksová verze hvězdných válek je perfektní. Han Solo se rozdělil do třech postav a Žvejkal do dvou ( Groot je pecka! ). Velice barevné a velice povedené. Za dabingovou verzi bych ale deset procent ubral.