Strážci Galaxie

84%

Komentáře a recenze 140

Dle počtu bodů
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
9
Marvel se zase předvedl a dodal nám skvělý film, obsahující humor, drama, akci a okrajově i nějaký ten román. Ano je to klasika nějaký zloduch chce zničit galaxii a parta lidí co se sejdou vlastně čirou náhodu ho chce zastavit. Ovšem originální postavy si jednoduše zamilujete (mýval co umí skvěle s technikou, Peter co je ujetý na hudbě, Drax co nechápe metafory a Groot co je prostě Groot), do hlavních hrdinů podle mě prostě nesedí Gamora, proto jí tak trochu vynechávám. Pokud máte rádi filmy od Marvelu a rádi se zasmějete, určitě zvolte tenhle film.
  • Příběh
  • Soundtrack
  • Humor
  • GROOT!
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
8
Tak tenhle film jsem si v kině vychutnal až do poslední minuty. Proč zajít na tento film do kina? 1. Akce 2. Humor
marie-kolarova
marie-kolarova
2 829 bodů
8
Největší předností je nadsázka. James Gunn pojal své hrdiny s nadhledem a dal jim lidský souměr. Na začátku nevynikají extra charakterem, ale bez velkého patosu se rozhodnou pro záchranu planety Xandar, i když to možná bude mít rozhodující vliv na délku jejich života. No ale stejně, pokud se vlády zmocní Ronan, budou mít zajímavější budoucnost? Akorát ti záporáci mohli být propracovanější.
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
9.5
Asi jeden z nejpovedenějších komiksů.
Ombak_Penari
2 764 bodů
10
Jedním slovem boží. Krásně se na to kouká, hlavní hrdinové jsou jeden lepší než druhý a tak jako tady jsem se v kině už teda hodně dlouho nenachechtal. Scénář je ve své podstatě hrozná volovina, ale komu to vadí, je to úplně jedno, stejně je to super jízda od začátku až do konce. Jasná trefa do černého, bod pro Marvel!
alexik789
2 512 bodů
8.5
Velmi vtipné, náramně jsem si to ve 3D v originále užila! :)
Edward
Edward
2 481 bodů
8
8/10
stantheman
stantheman
2 399 bodů
6
Tenhle film opět dokazuje , že divák , pro kterého je určen , sežere všechno co se mu naservíruje a ještě asi pěje chválu , jak luxusní kopusek polkl...alespon podle většiny recenzí soudě. Humor průměrný , postavy bez většího nápadu...akce slabomyslná....jediná útěcha že jsou i horší kousky
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
7.5
Milé, vtipné, trochu možná dětské, ale to jsou všechny tyto komiksové filmy. Každý hrdina je originál, který není v jiném Marvel filmu. Všechny Marvelovské filmy do sebe zapadají a je zajímavé, když si to člověk uvědomí. Nejroztomilejší Groot! Taneček malého stromečku na konci dostane každého.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 249 bodů
9.5
Jeden z mých nejoblíbenějších filmu z MCU, takto originální, neotrelou a zábavnou věc sem ještě neviděl, casting dokonalý, postavy, ještě lepší,audiovizualne jako vždy, naprostá bomba.. Nesouroda parta, křivku zlodějů a vrahů, je tak originální, že to víc nejde... A ten humor, všechny, postavy hlasují, že až brecite smíchy, tady, se naplno projevil humor marvel. Jako samostatný, film 95procent.V rámci MCU 90 procent, a to protoze jsme, poprvé viděli tuto partu v akci, vlastně její zrod,a tato, parta ještě ukáže co v ní je, a je velmi důležitá pro další dej MCU