Strážci Galaxie

84%

Komentáře a recenze 140

Dle počtu bodů
nowera
nowera
24 bodů
9.5
Tak to tedy jo, prima vtipná podívaná. Skvělá muzika! Takhle se vyrábí novodobá klasika žánru. Že jsou postavičky takové... takové ... dvourozměrné - no to neva, takhle vstupují papíroví hrdinové na plátno. Trochu překvapí studiový zvuk originálu. A to nejdůležitější na konec: I am Groot.
m.holler
22 bodů
Fakt vtipný lehký komiksový kousek, který možná módně laděný do retra 80. let, tak jako mnoho dnešních filmů většinou komediálních žánrů. Stylové hlášky mývala mě fakt hodně pobavily. Je to ten žánr, kdy si dáte pár panáků a už jen jedete na dobré vlně skvělých akčních gagů, výborné grafice a žánrově obvyklé pointě. A ten živý ent nebo stromočlověk mě bavil snad nejvíc. Jeho kamarádské gesto, kdy se v závěru filmu obětuje pro kamarády je nezapomenutelné a to že si z jeho zlomené větve pěstují dalšího enta je skutečně dobrým happy endem. Navíc je zde jasně počítáno s dalším pokračováním. Víte ale jak pokračování dopadají? Jsou většinou jen horší a horší. Pokud z jednoho filmu neuděláte několika dílnou ságu, jako je Pán prstenů a nebo Harry Potter, pak pokračování většinou nestojí za nic.
martina-galoova
17 bodů
9.5
Skvělé a komické, drsné vtípky a hlášky, které doufám budou pokračovat v pokračování
Cosi
Cosi
16 bodů
9
Výborná akční a zábavná podívaná, kterou od absolutního hodnocení odrazuje nepřehledné a nepůsobivé pojetí soubojových scén.
jenda-dzenda-valek
15 bodů
10
Opravdu super super marvelovka. Určitě je jedna z nejlepších. ten děj , akce, efekty masky příběh fakt jako uplně super nej nej film. Opravdu tenhle film potěší. Opravdu :)
Misma_4
14 bodů
8
Strážci galaxie jsou podle mě super. Postavy jsou fajn vtípky jsou fajn vše je tu fajn. Film patří k těm lepším od Marvelu. Má spád a to se mi líbí. Zajímá mě jestli si dvojka s trojkou udrží zábavnost stejně jako jednička.