Strážci Galaxie

84%

Komentáře a recenze 141

Dle počtu bodů
danielssan
48 bodů
10
Je to krasne a tematicky urobeny film. Vtip akcia a zabava po celu dobu. Su ta mpasaze kedy clovek musi premyslat ale len chvylu. Odporucam. a hlavne najlepsi je strom D
karina-kindest
43 bodů
10
Film se mi libil, nechapu kdyz nekdo rika ze to je prumerna kravina, Strazci Galaxie jsou mnohem lepsi nez to co Marvel produkuje posledni dobou. Konecne neco co dava smysl. K tomu je navic humor a zajimave hrdiny. Navic skvela hudba, cely soundtrack je naprosto super.
oli-koli
oli-koli
31 bodů
8.5
Velice skvělý oddechový film. NA to, že se jedná o zpracování podle komixu, což vůbec nemusím, se mi tento počin opravdu líbil. Humor, akce, napětí, dobré herecké výkony a povedená stará dobrá hudba (klasika), vše do sebe hezky zapadá. A k tomu dobrý konec :)
janekpe
janekpe
29 bodů
9
Vážně super zábava,byl jsem ve 3D a film se mi moc líbil. ps: počkejte si na konec titulků. Dávám 90%
221Bara
221Bara
28 bodů
10
Guardians jsou vážně nářez. Je to jeden z těch filmů, který má v sobě ze všeho trochu a kazdy si v něm něco najde. Velkým plusem je, že i když se jedná o Marvelovku, divák nemusí znát ostatní filmy. Jeho výtvarné zpracování je velice zajímavé, barevné a výjimečné. Herecké výkony musím také ohodnotit jenom kladně.
jiri-sroller
28 bodů
9
výbornej film skvělá oddychovka doporučuju
Wallas
28 bodů
8
Dobrá jízda, ale spíš to bylo velkým plátnem v IMAXu a THC v krvi.
Sydney25
Sydney25
26 bodů
9.5
Film ke zlepšení nálady. Oddychové, zároveň napínavé. Stoprocentně musím zmínit hudbu, kterou poslouchal Peter Quill, takový Redbone Come And Get Your Love, neprostá, tradiční, pohodová hudba. Za hudební výběr rozhodně palec hore. Dál bych vyzdvihla hlášky Rocketa a Groota. Skvělý fakt. Zase trochu jiné než jsme zvyklí od Marvela. Ale rozhodně bych se nebránila více takovýchto filmů od Marvela.
silhakri
25 bodů
7.5
Taková správná oddechovka. Přesně to splnilo moje očekávání. Rozhodně ale stojí za to jít na originální verzi ve 3D.
kinosvet
24 bodů
8
Kdo má rád komiks, bude jistě spokojen :-) 80%