Strážci Galaxie

84%

Komentáře a recenze 141

Dle počtu bodů
Lady Adel
118 bodů
9
veselá taškařice ve vesmíru, skvělé postavy, akční scény dostatečně přehledné. A mýval je nejlepší
sari.jurikova
104 bodů
8.5
velmi pekne zpracovani filmu, jen me mrzelo, ze nenechali Vin Diesela (Groota) vice rozvinout, rada bych ho videla při vice zápasech.
baj
baj
102 bodů
10
Hravý a zábavný nářez, který se nebere vůbec vážně. "Normální" komiksoví hrdinové v běžném světě a v konfrontaci s normálnímy lidmi vždycky působí malinko nepatřičně. To tahle parta vůbec nemusí řešit. Vesmír se hemží nejrůznějšímy potvorami všech velikostí a barev a třeba takový přílet do města, kde bydlel Collector mi svojí uvolněnou atmoškou připoměl film Heavy Metal. Navíc ta pětice hrdinů je prostě super (nejradši mám Groota) všichni hláškujou a není to vůbec trapné. Akce je velkolepá a prostě mi to udělalo radost. Docela mne dostalo, když jsem zjistil, že James Gunn začínal s režií u Tromáren. Ale ty jejich šílenosti se mu k této látce hodí :)
maroo77
96 bodů
7
Asi jsme to cekala lepsi...jediny co se mi tam libilo byl ten myval a pak maly groot. A muzete mi nekdo prosim vysvetlit toho chlapka na trunu uprostred vesmiru? Kam jako chodi na wc? Proste blbost, ale na dvojku mozna taky pujdu, treba tam osvetli toho truniciho chlapka
mia.s
91 bodů
7.5
Prvoplanovitě vtipné upřímně jsem se zasmála jen u pár scén, ale vcelku dobrá akce a nenudilo.
TrosfyOfficial
TrosfyOfficial
75 bodů
9
Je to fakt dost dobře udělanej film
martin-svab
74 bodů
9
Za mě je to jedna z nejlepších marvelovek (tedy alespoň zatím). Je to pro mě čirá zábava, ke které se velice rád vracím. Zábavná akce, dialogy, postavy, vizuál a prostě všechno. Velice se mi líbí i zapojení písniček z minulého století. Postavy byli také skvělé. Kdo by věřil, že z mluvícího stromu a mívala budou takhle skvělé charaktery.
Nosmall
Nosmall
73 bodů
10
Takhle si představuji pořádnou zábavu. Banda psychopatů zachraňuje galaxii a ještě si ze všech umí udělat pořádnou *rdel. Film si malinko pro sebe ukradl Rocket s hlasem Bradleyho Coopera. Hodnocení: Ultimátní kosmický orgasmus pro všechny fandy science fiction.
Malond
72 bodů
9
Do kina jsem nešel s velkým očekáváním, ale nakonec mě film velice překvapil. Napínavé, zábavné, emotivní, skvělé obsazení, scénář, kamera, soundtrack, speciální efekty i dekorace. Moc se mi to líbilo. Pro mě určitě jedno z nejlepších scifi tohoto roku
nov.milan
nov.milan
65 bodů
9
Překvapení se koná! Jsem opravdu velice zvědav, jak to celé zapasují do universa MARVELu, myšlenka kamenů nekonečna mě zajímá. Spojení s Avengery zavání totálním majstrštikem. Samozřejmě Rocket to vždycky zabije nějakou hláškou a Groot je .... prostě Groot. Nemyslím si, že bych se na okamžik nudil.