jfuska

124

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    8
    Trochu ztřeštěnější a parodičtější komiksovka. Strážci Galaxie jsou tým "superhrdinů", který je tak trochu zvláštní. Není mezi nimi jeden exot, tady jsou exoti všichni. Nejnormálnější je chodící strom :-) Povedený film doplněný osvědčenou hudbou ze starých časů.
    Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    8
    Řemeslně odvedená práce jak je u Marvelu zvykem. Tentokrát trochu mystický nádech dodává filmu na zajímavosti a je skvělé že nejde o podobného superhrdinu jako v dřívějších filmech. Představitel hlavní role předvedl jako vždy naprosto špičkový výkon.
    Anděl Páně
    Anděl Páně (2005)
    8.5
    Moje nejoblíbenější pohádka. Koukám na Anděla páně pravidelně několikrát do roka. Velice vtipné hlášky a povedené postavy jsou korunovány skvělými herci. Pokud chcete vidět o svátcích jednu pohádku rozhodně doporučuju tuhle. Oblíbila si ji i celá moje rodina.
    King Kong
    King Kong (1976)
    7.5
    V tomto případě nejde o remake, ale o jiný příběh. Děj je zasazen do modernější doby a celkové poselství filmu vyznívá jinak. Mám tento film raději než remake z roku 2005, protože si šel svou cestou a přinesl vlastní nápady. Závěr je velice povedený a zajímavý.
    King Kong
    King Kong (2005)
    7.5
    Remake původního King Konga z roku 1933. I přes mohutnou výpravu a dlouhou stopáž není v tomto filmu proti originálu nic navíc. Nelze ale upřít dobré herecké obsazení a výborné vizuální efekty. V některých místech se drží předlohy až moc, někde je zase zbytečný úlet.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci