Thor: Temný svět

68%

Komentáře a recenze 83

Dle počtu bodů
kubas369
4 086 bodů
6
Ne prostě ne, jakmile si Thor vezme volno z Avengeru a řeší si svoje rodinné problémi je to nuda k uzoufání. Prostě sám o sobě si zatím obstojí jen Iron-man. Tenhle teplákoví tonda si zatím jen hraje na Shakespeara a to mi nestačí.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
10
Tak na Thora jsem šel s očekáváním shlédnout další marvelovské želízko v ohni, kde bude velmi dobrodružný děj se špetkou romantiky a hodně zvraty. Marvel dělá většinou velmi podobné filmy, to však není ku neprospěchu věci. Stále to baví, a stále na to lidé chodí. Ale druhý Thor jaksi vyčnívá z řady těchto ostatních filmů. Přiřadil bych na stejný level jako Iron Man 3, tyto dva filmy jsou jasně nejlepší komiksové filmy. Rozhodně jsem neočekával, že se budu několikrát lámat smíchy, neuvěřitelně hladce skloubený humor s ohledem na udržení dobrodružného prvku v dějové linii. Alan Taylor a jeho projekty se mi čím dál tím více zamlouvají, tento projekt je za 90%.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
5.5
Marvelovská Fáze 2 mi jednoduše nesedne, ani na druhý pokus. Iron Manovi 3 měl alespoň něco málo do sebe, ale Thor 2 prostě nefunguje. Oproti zvláštně pojaté jedničce, s kterou dokázal Kenneth Branagh fascinující kousek, a to obohatit komiksový svět o jakýsi "Shakespearovský" nádech. Jenže tady žádné podobné kouzlo už prostě není. Ani už onen velký Asgard není tak zajímavý a velkolepý, záporáci totálně nezajímavý, alespoň Natalie Portman je menší pipina, ale to je tak vše.
roque
roque
2 923 bodů
9
Druhý díl opět nezklamal. O moc lepší, než díl první. Více boje, dramatu,
  • sexy Chris Hemsworth
  • děj
  • akce
  • to brnění, či co, u záporáků je hrozně divné
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Vynikající fantasy film.Dávám mu 80 procent.
Ombak_Penari
2 764 bodů
7.5
Je to opulentní fantasy, ryzí odpočinkovka. Pěkné pokoukání s oblíbenými postavami, hromadou soubojů, monster a kouzel, vesmírných lodí, prostě všeho, čeho si člověk na fantastickém žánru tak rád užívá. Možná to není nijak chytré ani originální, ale rozhodně zábavné a opulentní. Pro nenáročného diváka jako stvořené.
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 261 bodů
8.5
A máme tu další díl Thora, temný svět, a temné to opravdu je. Co sem si tak pročítal recenze, v jedné věci se shodnu, je to rozhodně lepší než první dil.me osobně se thor 2 velmi líbí,lepší příběh, sympatické postavy a Loki, opět exceluje a to na výbornou.. Zaporaci jsou skvely,napadení asdaegu ještě lepší za mě 85 procent jako, samostatný film. V rámci MCU, 80 procent a to proto, že linka s thor a lok a lokiho"smrt"je velmi důležitá z hlediska dalšího děje v MCU filmech
winetach
winetach
1 927 bodů
6
mňa-mňa
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
6
Nelíbilo se mi to tak jako první díl.To co stojí za zmínku je Lokiho plán a scéna s naháčem v kameře.