Profilový obrázek

kilby1989

4 397
59. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

USA



    Spider-Man: Bez domova
    Spider-Man: Bez domova (2021)
    10
    Průměrné story které se celé zamotá díky hloupým chybám teen Hollanda a ještě hloupějším chybám Dr. Strange. Proč tedy 5*? Já totiž fanservis nepovažuju za sprosté slovo a tady je ho v hojné míře a dokonce natolik příjemně dávkován, že jsem prostě schopnej filmu odpustit těch pár absolutně nelogických sledu událostí. Jedna jediná věc co bych filmu vyloženě vytknul je prvních pár minut závěrečného cgi bordelu, v tom by se nedokázal zorientovat ani pan Bystrozraký. Jsem moc rád že se (pevně v to doufám) vracíme ke Spider-Manovi jak má být a jak ho máme všichni rádi. Výborné uzavření všech možných vesmírů a propojení starých dobrých přátel s MCU. Zasloužená událost roku.
    8bitové Vánoce
    8bitové Vánoce (2021)
    4
    Nakonec docela zklamání. Spíše vykrádačka všech 90’s komedií napasovaná do jednoho filmu kde to díky přehršelu trapných situací nefunguje tak, jak by mělo. NPH je fajn, nicméně jako vypravěč příběhu je ho dost málo. Rolničky kam se podíváš v bledě modrým.
    Milostná past
    Milostná past (2021)
    8
    Příjemný překvapení musím říct. Ačkoliv je to klasickej scénář kterej všichni moc dobře známe já se bavil. Možná je to i tím, že jsem se v posledních letech úspěšně a záměrně vyhýbal romantickým komediím. Z Love Hard jsem sice necítil originalitu, ale fajn Vánoční atmosféru a pár fakt vtipných momentů. Trailer jsem neviděl a jsem rád, že jsem do toho šel s nulovým očekáváním. V podstatě bych film doporučil všem, kdo mají rádi takový to klasický trapno u pečení vánočního cukroví :-)))
    Loki
    Loki (2021)
    6
    Loki má téměř dokonalý pilot, během následujících 6. dílů dostanete tolik zbytečných informací, že máte chuť přeskočit jen na season finale. Fungovalo by to mnohem lépe jako film a ne jako seriál. Závěrečná epizoda pak působí jako polovina filmu a ne jako uzavření sezóny.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci