Floridsky

4 376
61. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Pok-sun nesmí přežít
    Pok-sun nesmí přežít (2023)
    4
    Hodně slabá variace na Johna Wicka snažící se o sociální přesah. Mytologie zabijáků ještě víc nedává smysl jak ve Wickovi. Akce, ač skvěle natočená, je bohužel ochuzena o lepší audio podkres a tak jede na půl plynu a ta rodinná linka zabírající většinu stopáže, nejenže mi připomněla "Všechno, všude, najednou", ale navíc je vystřižena jako z telenovely. A ten komediální nádech tomu také moc nepomáhá.
    John Wick: Kapitola 4
    John Wick: Kapitola 4 (2023)
    8
    První třetinu zřejmě točil Chad z roku 2019, protože se jedná o stejně (ne)zajímavou podívanou jako Chapter 3. V rámci ságy nejslabší start. Ovšem to, co se na plátně odehraje po příchodu do Berlína - mistrovské dílo! Po technické stránce strop, po akční také. Nápadité kamerové kousky, trefná hudba a podmanivé lokace. Průchod pařížským domem rulez! Krásné uzavření.
    Vřískot 6
    Vřískot 6 (2023)
    6
    Vraždy nejpovedenější ze série - úvodní triplekill a brokovnice rulez. Nová maska vypadá skvěle. Škoda rozvláčného tempa. Hrdinové z pětky i OG postavy už jsou poněkud okoukaní, takže čistě dialogové scény nejsou tak záživné, ikdyž chemie mezi nimi je výborná. Zatím tu nechám silné tři hvězdy, uvidím zda po dalším zhlédnutí změním na čtyři. Další díl rozhodně chci!
    Operace Fortune: Ruse de guerre
    Operace Fortune: Ruse de guerre (2022)
    4
    Na mé střední škole je tradice chodit, když je vysvědčení do kina a nebylo tomu jinak ani letos. Proběhlo hlasování a s 65ti procenty vyhrál nad Avatarem, Black Pantherem 2 a Vraždou v Londýně nový snímek Guye Ritchieho. Ikdyž jeho vážný Wrath of Man se mi líbil, tak vzhledem k tomu, že jinak jeho tvorbu opravdu nemám rád, čekal jsem naprostej shit. A to jsem taky dostal, spíš tedy napůl. U úvodní sekvence jsme si řekl, že to nakonec tak špatný nebude, ale když se ukázalo, že celá první hodina je konverzační komedie, která nejenže není vtipná ani zajímavá, ale je dle mě i spolužáků nudná a místy i trapná. Nakonec proběhl i mikrospánek, z něhož mě probudil ovšem nečekaný zvrat v ději: Akce! Skvěle natočená a vykonstruovaná akce. Myslel jsem si však, že už jde o finále, jenže film pokračoval dál a to byla další chyba. Další dějství jede na půl plynu a nebýt monologu Hughe Granta nemá v podstatě co nabídnout. Za audiovizuální stránku - kamera, střih, zvuk a hudba, skvělou část v Turecku a parádního sussy Granta se nakonec přikloním ke dvoum hvězdám, což je na Guye Ritchieho slušný výkon.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci