kubas369

Jakub Rudolf
4 086
72. TopUživatel

Věčný student a rebel. Nesmrtelný filmový fanatik.

Středočeský, Mladá Boleslav, Česká republika



    Wednesday
    Wednesday (2022)
    8
    8/10. Jelikož je Addamsova rodinka s devadesátek pro mě srdcovou záležitostí, tak jsem si tuhle novou verzi jedné z nejzajímavějších filmových postav nemohl nechat ujít. A jsem potěšen, že to slaví takový nečekaný úspěch, protože to znamená že se s touhle fantastickou rodinou v dohledné době znovu setkám. A jak to teda vlastně dopadlo? Ortega je neuvěřitelná trefa do černého ale to už jsem pochopil s trailerů. Je to zábavné i když spíše určené pro náctileté. Já bych uvítal trochu více té brutality ale jinak klobouček.
    Bullet Train
    Bullet Train (2022)
    8
    7,5/10. Takový Deadpool bez magora v masce. Místo něho ve filmu exceluje obstarožní poslíček, hledající mír v duši, s tváří utahaného Pitta. Ono celkové obsazení je hodně fajn a celý film je hodně zábavná hříčka, která prostě baví. Potěší i démonický záporák v osobě generála Zoda.
    Menu
    Menu (2022)
    8
    7/10. Nápaditý thriller s dobře budovaným napětím. Bohužel ve finále u mě ke katarzi nedochází což shazuje film jako celek. Interakce mezi šéfkuchařem a mileneckou dvojicí je skvostná a táhne celý film neúprosně ku předu. Naproti tomu zbytek osazenstva je tak nějak do počtu a slouží jen jako jednovrstvá trochu klišovitá vyplň. Jejich konečné odevzdání se osudu působí zcela neuvěřitelně a nepochopitelně.
    John Wick: Kapitola 4
    John Wick: Kapitola 4 (2023)
    8
    7/10. Tady doopravdy nevím jak hodnotit. Na jedné straně skutečně podmanivé audiovizuální pokoukaničko se spoustou zajímavých nápadů. Na druhé straně pocit, že jsem po čtvrté dostal opět to samé jen přeleštěné pozlátko o ničem. Pokud odcházíte s kina s pocitem jestli ta dřevěná prdel za to stála je něco špatně. To co nakonec převážilo z průměru do nadprůměru je velice uspokojující konec. A k tomu mám prosbu nechte už Johna Wicka konečně spočinout.
    Dungeons & Dragons: Čest zlodějů
    Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023)
    10
    9/10. Hravá pecka, která baví od začátku do konce. Poctivé a bohaté fantasy, které zde hodně dlouho nebylo. Pevně doufám, že to nebyl poslední výlet do tohoto vesmíru, protože tohle má kurevský potenciál. Reálně je to asi film na čtyři hvězdy ale za tu hravost a nápaditost nemůžu jinak než trochu nadsadit.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci