Interstellar

88%

Komentáře a recenze 180

Dle počtu bodů
rebrdo
rebrdo
66 bodů
9
Celkově film byl suprový co se týče sci-fi tak je to nový pohled na budoucnost a je to moc pěkně udělané. Bylo tam pár věcí, které byly krásně propracované a některé že něco byla klasika jako třeba kriokomora... ale fakt se mi líbil nově udělanej pohled na tu budoucnost :)
Havlit
48 bodů
9
Další z řady postapopkalyptických filmů, který neurazí, ba naopak příjemně překvapí. Hlavní hrdina, kterého ztvárnil herec Matthew McConaughey, jenž je mi normálně již od pohledu odporný, zde konečně vypadá lehce jako člověk, na nějž se dá dívat. Je to film, na který se dá podívat i několikrát.
kubanka
45 bodů
8
Jo, stojí za zhlédnutí, líbí se mi, že je realistický, sice američani zase hledají hrdinu, co zachrání svět, ale vizuálně je film opravdu koukatelný.
jana-kostkova
33 bodů
8.5
Velmi zajímavý film. I když je poměrně dlouhý, celou dobu jsem se zájmem sledovala jak to všechno dopadne.
h1resik
31 bodů
10
In my opinion best movie.Soooo good and beautful
ganjoman
28 bodů
9.5
Miluju filmy s vesmirnou tematikou. A pokud je do topo zakomponovana matematika a fyzika, tak to musi byt top! A tento film si ho zaslouzi. Podle me jedno z nejlepsich ztvratneni vesmiru. Jedine co bych vytknul je konec, ktery sel az moc do dojaku. Proste z cerne diry se nic nemuze dostat :)
Wallas
28 bodů
7.5
I když v kině uběhlo jenom deset minut, venku na světě to byly tři hodiny...
Mike007
27 bodů
9.5
Viděl jsem Gravitaci, těšil jsem se na Interstellar. Nolan nezklamal, mám rád filmu o přežití lidstva na naší planetě Zemi. Skvělá podívaná. Musím pochválit - Matthew McConaughey byl vážně úžasný. Moc se mi líbilo pojetí robotů, skvělý nápad. Také hudba od Hanse Zimmera je během celého filmu velmi působivá. Film rozhodně doporučuji.Dávám 95%.
zdenkapt
26 bodů
10
SUPER FILM, na který se můžu dívat pořád a neomrzí. Zbytky lidstva na zničené Zemi je potřeba zachránit. Existují dva způsoby, ale oba mají své nedostatky. Jednomu chybí důležitá kvantová rovnice a druhému vhodné exoplanety. Bývalý elitní pilot dostane podivnou cestou souřadnice tajné organizace, která mu nabídne spolupráci na projektu záchrany planety Země. Taková nabídka se neodmítá, i když je nutno opustit rodinu. Hlavně malá dcera nese tátovo rozhodnutí velmi těžce, ale pocity zodpovědnosti a touha po průzkumu neznámých vesmírných sil je silnější než rodinná pouta. A záchrana lidstva znamená přece i záchranu vlastních dětí.
FlyHigh
FlyHigh
26 bodů
9.5
Z rodinné farmy do vesmíru a ještě dál. S hloubkou,myšlenkou, neskutečnou podívanou a emocemi hranými na hranici akorátnosti tak aby to všechno zapadlo do strhujícího prožitku, který doznívá ještě dlouho potom co jste zpátky v reálném životě na naší krásné planetě.