ganjoman

28

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Na samotě u lesa
    Na samotě u lesa (1976)
    10
    Ceska klasika. Sverak a Smoljak je zaruka kvality a v tomto filmu krasa strida nadheru - alespon tu komedialni :) Kolikrat jsem se smichy za bricho popadal. Doufam, ze se podari takovy film natocit i v dnesni dobe. Ono se proste v dnesni dobe na ten venkov a jednoduchost zapomina...
    Interstellar
    Interstellar (2014)
    9.5
    Miluju filmy s vesmirnou tematikou. A pokud je do topo zakomponovana matematika a fyzika, tak to musi byt top! A tento film si ho zaslouzi. Podle me jedno z nejlepsich ztvratneni vesmiru. Jedine co bych vytknul je konec, ktery sel az moc do dojaku. Proste z cerne diry se nic nemuze dostat :)
    Pulp Fiction: Historky z podsvětí
    Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)
    10
    Kdyz jsem jako nactilety dival na tenhle film, tak me fascinovaly ti mafiani, drogy a dost nechapajici dej. Musel jsem film zkouknout nekolikrat abych pochopil casovou linii. Postupem casu jsem film ocenoval vic a vic. Clovek vidi ty detaily a Tarantinovskou dokonalost...A soundtrack? Muj nejoblibenejsi :)
    Kmotr
    Kmotr (1972)
    10
    Tempo a atmosfera tohoto filmu je unikatni. Clovek jako by najednou zil v te dobe. Citil to vzruseni z zivota v Americe a hledani sveho americkeho snu. Cloveku ty 3 hodiny ubehnou a hned bych chtel vic. Jeste ze existuje dost dobre pokracovani.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci