Interstellar

88%

Komentáře a recenze 180

Dle počtu bodů
maila-vasicek
25 bodů
10
Klasika všech klasik vesmírného cestování.
nowera
nowera
24 bodů
9.5
Jsou filmy, které si člověk dá znovu po čase na DVD, a jsou filmy, které prostě patří na velké ( myslím opravdu VELKÉ) plátno. McConaughey zase zabodoval, takže už pomalu zapomínám na filmy typu Lemra líná nebo Svatby podle Mary. Na pozadí skvělé technické podívané zajímavě naznačené charaktery, i ty vedlejší z vedlejších. Damon dle mého soudu výborný zbabělý křivák- dobře pane Ripley! Malinko skřípající logiku jsem snadno odpustila.
tony-duong
19 bodů
8.5
Tento film mě posadil do sedaček. To jak vyobrazili nám dodnes záhadné věci se mi líbili tak jako koncept plynutí času, prostoru a dimenzi.
elle-ka
19 bodů
9
Takhle by mel vypadat Si-Fi film! A je to jedno, ze fil je celkem dlouhy a obcas I nudny. Jako bonus k tomu mame bajecnou hru Matthew MacConaughey!
IISSP
IISSP
15 bodů
7.5
Netypické sci-fi zaměřené spíše na emoční prožitky postav
  • Matthew McConaughey
  • sem tam velmi nelogické chování postav
Monka91
10 bodů
Tak tedy nevím z filmu jsem měla rozpoloplné pocity Interstellar, dle hodnocení a recenzí super film, ovšem po shlédnutí mi přišel zbytečně dlouhý. Nekonečné cesta v raketě kde se prakticky nic neděje. Konec takénebyl překvapivý bylo to jasné už tak od poloviny filmu tedy, alespoň mě. Myslím, že je zbytečně nadhodnocený. Pokud by film měl mít nějaký pořádný spád vešel by se do jedné hodiny. Nezařadí se do kategorii filmů, které bych si pustila znovu. Polovinu filmu jsem se nudila...
vikih
9 bodů
10
Interstellar je můj neoblíbenější film ! Výkon Matthewa jen potvrdil že patří mezi nejlepsi herce.
hruskovaz
hruskovaz
9 bodů
8.5
Na tenhle film se rozhodně vyplatilo jít do kina.
ozomark16
ozomark16
3 bodů
10
Tento film je definice jména Christopher Nolan .Nádherné záběry , eposní hudba , mistrovské herecké výkony a velice nadprůměrný scénář. Interstellar já umělecké dílo. Dějová linka je téměř dokonalá.