Nejlépe placení herci současnosti (2015)

Nejlépe placení herci současnosti (2015)
5. Adam Sandler
Michelle Monaghan, Josh Gad, Adam Sandler
Jeho filmy sice už nějakou dobu pořádně nevydělávají, stále ale dokáže Sandler přitáhnout do kin některé diváky. Díky tomu si za poslední rok přišel na 41 milionů dolarů. Jde ale nejspíš o jeho poslední výrazné umístění. Poslední dva roky mu skutečně nepřejí a nevalné tržby nadějné komedie Pixely dokazují, že i ti věrní sandlerovci vyráží do kin v omezeném houfu.
4. Bradley Cooper
Bradley Cooper
Amerického snipera ztvárnil Bradley Cooper, jinak dobře známý z komediální "pařanské" série.
To Bradley Cooper má naopak do budoucna našlápnuto k ještě lepší pozici. Letos to sice úplně nedal propadákem Aloha, ale mít za posledních 12 měsíců na kontě i megahity Strážci galaxie (jasně, šlo jen o dabing, ale pořád byl součástí týmu) a hlavně Amerického snipera, to není vůbec málo. Za své výkony byl Bradley na výplatní pásce oceněn částkou 41.5 milionů dolarů.
3. Vin Diesel
Vin Diesel
Vin Diesel asi na třetí pozici nikoho nepřekvapí. Charismatický herec toho netočí tolik, o to víc si ale dává záležet, aby vždy vytvořil produkt pro své fanoušky. A když uděláte podívanou, která se zapíše hned do první pětice nejúspěšnějších filmů všech dob, máte dobrý rok. Vin ho měl za 47 milionů.
2. Jackie Chan
5-nejlepe-placenych-hercu-soucasnosti
Pro mnohé asi nejpřekvapivější umístění. Jackie sice už léta netočí v Americe a většina jeho filmů ve světě ani do kin nejde, v Číně ale pořád platí za ohromnou hvězdu a jen historický flák Dragon Blade mu zajistil 50 milionů a pozici druhého nejlépe placeného herce planety. Kdo potřebuje Hollywood?
1. Robert Downey Jr.
5-nejlepe-placenych-hercu-soucasnosti
Jackie ne, ale sympaťák z marvelovek by bez Hollywoodu rozhodně nebyl první. Robert Downey Jr. si urval první místo už loni a to díky úspěchu Iron Mana 3. Ani letos nedal nikomu jinému šanci. Nejenže dostal královsky zaplaceno za Avengers 2 a Captain America 3 (právě se natáčí), ale k tomu mu šly do kapsy procenta z tržeb Ultrona. Výsledek? Kulatých 80 milionů!