Rychle a zběsile 7

73%
Rychle a zběsile 7
Rychle a zběsile 7 (Furious 7) je americký akční film. Sedmý díl série Rychle a zběsile poznamenala tragická smrtelná nehodla Paula Walkera, jehož památce je snímek věnovaný. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval Doma Toretta a jeho přátele v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou... Nová pořádná dávka adrenalinu za volantem je tu.



Recenze: Rychle a zběsile 7

Kinobox.cz
70%

Rychle a zběsile 7 je vlastně jedno velké loučení. Pryč jsou pouliční závody, které nyní mají roli pouhé nostalgické vzpomínky. Akce nadobro dala vale realismu a už se ani nesnaží předstírat, že má něco společného s fyzikou. Spíše připomíná hru na téma „co dokážeme vytvořit ještě většího“.


Brenan88
Brenan88
47 109 bodů
8.5
To co se za ta léta stalo stou sérií je k neuvěření. Já si ovšem nestěžuji,protože právě tohle pojetí mne velmi baví. Akce má spád a hlavně je plná parádních a originálních nápadů. Žádný nápad není dostatečně šílený,aby se ve filmu nemohl objevit. 7 díl se už navždy zapíše do srdcí fanoušků této série. Předčasná smrt Paula Walkera se navíc podepsala i na gigantických tržbách. Takže můžeme očekávat minimálně další 3 díly.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
36 250 bodů
9
Sedmé pokračování se opět dostává na zcela jinou úroveň a je to ovlivněno hlavně příchodem Jasona Stathama v roli mstitele. Že se bude jednat o masakrální akční jízdu, jakou tato série ještě nezažila, dává jasně najevo už úvodní scéna z nemocnice. Dravost všeho možného i nemožného uhání ohromným kvaltem dopředu a fakt, že se původně jednalo o pouliční nelegální závody, je prostě pryč. Z nejlepších řidičů se stali agenti alá ´Mission Impossible´, což znamená, že nic není problém, nic není překážkou. Efektům se skutečně nešetřilo, takže se je opět na co dívat. Mimo jiné vcelku potěšila i účast Kurta Russella dávající tímto o sobě zase vědět. Nezpochybnitelná popkornová zábava u kterého se nepřemýšlí proč to či ono, ale pouze se užívá zábavný akční příběh plného napětí, dobrodružství, velkolepých šokujících scén a obrazotvornosti. P.S. Na konci je stylová rozlučka s Paulem Walkerem. Díky tvůrcům za to. Uronil jsem slzu.
Pete69
Pete69
31 382 bodů
5.5
Nablýskané káry, prdelky a lesk Abu Dhabi.. k tomu létající, skákající a jinak fyziku popírající auta i herci.. tohle je pro mě už dávno málo.. Přidá-li se velmi průměrný scénář, musím si opět povzdechnout, že FaF ztratilo svůj lesk. Šílený střih při soubojích snad nedopřeje divákovi více než půlvteřinový záber. Prostě za mě všechno špatně.


Dodatečné informace

Původní název:
Furious 7 (více)
  • USA Rychle a zběsile 7
  • USA Furious 7
  • USA Fast & Furious 7
  • USA Greiti ir isiute 7
  • USA Rýchlo a zbesilo 7
Premiéra v ČR:
2. 4. 2015
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA, Japonsko
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
190 mil. USD
Tržby:
1 515,4 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Rychle a zběsile 7 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Rychle a zběsile 7


Podobné


Powered byJustWatch