Matthew McConaughey a Woody Harrelson mají možná stejného otce, nájemného vraha

Matthew McConaughey a Woody Harrelson mají možná stejného otce, nájemného vraha
Woody Harrelson a Matthew McConaughey – EDTV | Universal Pictures
Devět let po první sérii Temného případu, ve kterém zazářili v rolích zarputilých detektivů, se Harrelson a McConaughey chystají na další spolupráci. Čerstvě oznámenou sérii Brother from Another Mother doprovází hodně pikantní osobní záležitosti, které možná bude muset rozsoudit test DNA. McConaughey, jenž má Oscara za Klub poslední naděje a naposledy se objevil v Gentlemanech Guye Ritchieho, v nedávném podcastu Kelly Ripy otevřel možnost příbuzenského svazku s Harrelsonem.
Woody Harrelson
Woody Harrelson

Herec, Účinkující

„Před pár lety jsme byli v Řecku a bavili se o tom, jak si naše rodiny jsou blízké,“ vzpomínal herec na společnou dovolenou, jíž se zúčastnila i jeho matka. Ta prý nečekaně a nepřímo vybalila, že flirtovala s Woodyho otcem. „Woody, já znala tvého tátu,“ obrátila se prý na Harrelsona a nikomu neušla napjatá odmlka po slovu znala.
Woody Harrelson, Matthew McConaughey
Temný případ | Warner Bros.
Harrelson, jenž loni vévodil obsazení satirického Trojúhelníku smutku a jehož režíroval Miloš Forman v životopisném snímku Lid versus Larry Flynt, si z jejího prohlášení odnesl podobné dojmy. Týden po McConaugheyho rozhovoru vystoupil v talkshow Stephena Colberta a potvrdil, že na kamarádově domněnce může být něco pravdy. „Chceme si udělat test DNA, což je pro něj mnohem větší událost. Připadá si, jako když ztrácí otce,“ tvrdil Harrelson, podle něhož by však McConaughey naopak mohl získat nového tátu i nevlastního bratra.
Matthew McConaughey
Matthew McConaughey

Herec, Účinkující

„V roce, kdy se Matthew narodil, přesně devět měsíců předtím, se jeho rodiče odloučili,“ pokračoval Harrelson s tím, že vše do sebe až podezřele zapadá. McConaughey ještě dodal, že jeho rodina několikrát Harrelsonovu fotku z mladších let považovala za jeho. Takový zvrat jistě působí příliš překvapivě a nelze vyloučit, že oba herci jen vytváří fantastický narativ pro nadcházející show. Ta má mít deset půlhodinových epizod a přátelství obou mužů projde zkouškou, když spolu se svými rodinami sdílí McConaugheyho ranč v Texasu. Jde přitom o smyšlené události pouze reflektující jejich reálný vztah.
Ve skutečnosti se přátelí od roku 1997, kdy poprvé spolupracovali na filmu Rona Howarda Ed TV. Oba vyrůstali v Texasu, přičemž Woodyho otec Charles Voyde Harrelson se doma moc nezdržoval a od rodiny odešel roku 1968. Živil se jako nájemný vrah a roku 1979 dostal doživotí za vraždu federálního soudce Johna H. Wooda jr. Podle některých konspirací to byl on, kdo zastřelil prezidenta Kennedyho. Je tedy kontroverzní figurou, s níž by McConaughey ani jeho matka asi nechtěli být spojovaní.
EDTV
EDTV | Universal Pictures
McConaughey nedávno nadaboval hlavní roli v animovaném seriálu Netflixu Agent Elvis, Harrelson se 1. května představí na HBO v historické sérii Instalatéři z Bílého domu o aféře Watergate.

Základní instinkt obsahuje vraždící lesby, litry spermatu a vtipy na úkor Hollywoodu
Ostatní23. 4. 2023
Základní instinkt obsahuje vraždící lesby, litry spermatu a vtipy na úkor Hollywoodu