Temný případ se vrací ve čtvrté sérii, Matthew McConaughey a Woody Harrelson jsou zpátky na palubě

Temný případ se vrací ve čtvrté sérii, Matthew McConaughey a Woody Harrelson jsou zpátky na palubě
Temný případ | HBO
Namísto něj stanice pověřila napsáním scénáře Issu López (scénář a režie průměrného mexického hororu Vuelven), přičemž role výkonného producenta se tentokrát ujme Barry Jenkins (oscarové drama Moonlight).
Nová sezóna nese předběžně název True Detective: Night Country. Dále víme jen to, že se López ujme i režie pilotního dílu a produkce. Jako výkonní producenti se vrací Matthew McConaughey a Woody Harrelson a je otázkou, zda se nezapojí i před kamerou. Hlavně McConaughey v posledních letech několikrát vyjádřil zájem o zopakování role bezpochyby brilantního, současně ale i nevyzpytatelného detektiva Rusta Cohlea.
Woody Harrelson, Matthew McConaughey
Temný případ | Warner Bros.
Mezi výkonnými producenty je i Pizzolatto, s HBO se ale po třetí sérii rozešel, a proto se na nové řadě z tvůrčího hlediska tentokrát nijak podílet nebude.
První série s Harrelsonem a McConaugheym dodnes patří mezi nejlépe hodnocené projekty HBO. Druhá sezóna přivedla do obsazení hvězdy Colina Farrella, Rachel McAdams, Taylora Kitsche, Kelly Reilly a Vince Vaughna, v rámci ohlasů se ale dočkala smíšených reakcí a pouze lehce nadprůměrných hodnocení. Třetí řada si vedla lépe, za hlavní hvězdy zde byli Mahershala Ali, Carmen Ejogo, Stephen Dorff, Scoot McNairy a Ray Fisher.
Temný případ
Temný případ | HBO