Rozsekaný a zmasakrovaný za hranici identifikovatelnosti, Arnold Schwarzenegger se představuje v seriálu Fubar

Rozsekaný a zmasakrovaný za hranici identifikovatelnosti, Arnold Schwarzenegger se představuje v seriálu Fubar
FUBAR | Netflix
Arnoldova filmová kariéra vzhledem k jeho oblíbenosti (pořád má miliony fanoušků po celém světě) v posledních letech moc světlých komerčních chvilek nezažila. Pokud nepočítáme sérii Expendables, kde se dělí o prostor s jinými ikonami žánru, byl Arnoldovým posledním opravdovým hitem třetí Terminátor. A to už je dvacet let! Takže je čas na změnu. Momentálně se bývalým filmovým hitmakerům daří v seriálech (Sylvesteru Stallonemu v Králi Tulsy, Harrisonu Fordovi v 1923, Kevinu Costnerovi v Yellowstonu), a tak si to vyzkouší také Arnold.

Trailer: Fubar

FUBAR | Netflix
Ve špionážní show Fubar se ujme role CIA Lukea Brunnera, který je jednou nohou v důchodu a musí se vrátit do akce po boku své dcery v podání Monicy Barbaro (seriálová Smrtonosná zbraň nebo Na hromádce s ex), která se minulý rok blýskla v blockbusteru Top Gun: Maverick. „Všude, kam přijdu, se mě lidé ptají, kdy natočím další velkou akční komedii ve stylu Pravdivých lží. Tak tady je. Fubar vás odpálí a rozesměje,⁠ a to nejen na dvě hodiny. Dostanete celou sezónu,“ uvedl v prohlášení na adresu očekávané osmidílné show Schwarzenegger.
Produkuje Nick Santora, který má na kontě seriálové hity jako Rodina Sopránů, Anatomie lži a Zákon a pořádek. „Fubar je zdaleka nejsurrealističtějším projektem mé kariéry. Na filmech s Arnoldem Schwarzeneggerem jsem vyrůstal. Vždy jsem z táty vyrazil pár dolarů, abych mohl jít do kina a vidět největší hvězdu světa na velkém plátně. Takže vytvořit první televizní projekt pro Arnolda je pro mě neuvěřitelně vzrušující. Pokaždé jsem žasl nad tím, jak dokáže být vtipný a zároveň drsný... Proto jsem chtěl, aby byl Fubar komedií o špiónech CIA smíchanou se strhující akcí. A to všechno v seriálu je! Rád bych se podělil o víc detailů, ale je mi líto, je to tajné,“ řekl Santora.
FUBAR
FUBAR | Netflix
Pro Arnolda Schwarzeneggera jde o první seriál jeho kariéry, kde se ujal jedné z hlavních rolí. Fubar obohatí nabídku Netflixu 25. května 2023. Slovo Fubar mimochodem vychází z frází, které používají američtí vojáci. Zkratka FUBAR znamená Fucked Up Beyond All Recognition, tedy když je jednotka rozsekána a zmasakrována za hranici identifikovatelnosti.

Kinolog: Brendana Frasera nepoznáte. V Hollywoodu by měli přestat používat „tlustoobleky“

Herec Brendan Fraser si v životě prošel těžkými krizemi. Nyní se vrací v roli o tlustém učiteli literatury, který se snaží usmířit s odcizenou dcerou. Jak jsou dnes ve filmech zobrazovaní tlustí lidé a jaká klišé se k tomu vážou?