Trailer: Apple chce konkurovat Netflixu a sází při tom na slepého Aquamana

Trailer: Apple chce konkurovat Netflixu a sází při tom na slepého Aquamana
See | Apple TV+
A tady má Netflix pořádný náskok. V Applu se přesto rozhodli, že to v roce 2019 zkusí. Jedním z hlavních taháků jejich nabídky má být seriál See od scenáristy Stevena Knighta (Peaky Blinders) a režiséra Francise Lawrence (Constantine, Hunger Games) s Jasonem Momou (Aquaman) v hlavní roli.
Seriál vypráví o světě, kde lidé přišlo o schopnost vidět a postupem času se dokázali přizpůsobit (a začali vesměs žít jako divoši). Křehkou rovnováhu nové společnosti naruší to, když se narodí dvě děti, které vidět mohou:
See
Vizuál See vypadá hodně působivě (takhle nějak bych si představoval adaptaci hry Horizon: Zero Dawn), ale obsah mixující sci-fi Potomky dětí a Bird Boxu působí celkem nezajímavě. Uvidíme, jak to bude nakonec šlapat, k předplatnému by mě ale osobně tenhle trailer rozhodně nepřemluvil.
Služba Apple TV+ dorazí již 1. listopadu a měla by (minimálně zpočátku) nabídnout pouze originální tvorbu. Což v tuhle chvíli znamená jen pár seriálů. Cena je stanovena 139 Kč měsíčně s možností 7 dnů bezplatného zkoušení. Při nákupu vybraných jablečných zařízení získá každý (po omezenou dobu) předplatné na rok zdarma. Účet bude moci v rodině používat až 6 uživatelů.
30e3194f
48ab7a4a