Apple oficiálně představil konkurenci Netflixu a překvapivě u toho byl Steven Spielberg

Apple oficiálně představil konkurenci Netflixu a překvapivě u toho byl Steven Spielberg
Představení Apple TV+ | Apple TV+
K představení si v Applu pozvali hned několik slavných osobností, mimo jiné Jennifer Aniston, Reese Witherspoon a Stevea Carella, kteří již nějakou dobu natáčí pro Apple TV+ připravovaný seriál The Morning Show. Dále byl představen projekt jménem See scenáristy Stevena Knighta, v němž si jednu z rolí zahraje Jason Momoa a vlastní pořad by na Apple TV+ měla mít i Oprah Winfrey. To ale není to největší překvapení. Největším překvapením je, že pro Apple TV+ bude Steven Spielberg produkovat reboot svého staršího seriálu Neuvěřitelné příběhy. Ano, ten Spielberg, který tolik nesnáší Netflix.
apple-oficialne-predstavil-konkurenci-netflixu-a-prekvapive-u-toho-byl-steven-spielberg
Logo Apple TV+ | Apple TV+
Spielberg dlouhodobě kritizuje fakt, že se na Oscary nyní dostávají "televizní filmy" (čímž v tomhle případě myslí filmy určené na streamovací služby). Tím se slavný režisér nepřímo staví i proti některým svým kolegům, jimž velká studia zkrátka nechtějí dát na projekty finance a oni proto míří na Netflix.
Jistě, pro Apple TV+ bude Spielberg produkovat jenom seriál, nikoli film, přesto je docela komické, že se sám nějaké streamovací službě upsal. V nakousnutém jablku nepochybně brzy přejdou i na natáčení filmů a jsem zvědavý, jestli si pak Spielberg dovolí podobnou kritiku i na jejich adresu.
Apple TV+ by měla být k dispozici letos na podzim. Ceny Apple nezveřejnil.
apple-oficialne-predstavil-konkurenci-netflixu-a-prekvapive-u-toho-byl-steven-spielberg-2
apple-oficialne-predstavil-konkurenci-netflixu-a-prekvapive-u-toho-byl-steven-spielberg-1