Články

Filmy

  1. Tip videotéky O2 TV: Andělé a démoni
    Filmy5. 1. 2010
    Tip videotéky O2 TV: Andělé a démoni

    Tentokrát si přijdou na své fanoušci konspiračních teorií. Videotéka O2 TV si totiž připravila opravdovou žánrovou lahůdku a sice pokračování hitu Šifra mistra Leonarda, snímek Andělé a démoni. Opět jde o adaptaci knihy Dana Browna a opět z toho byl celosvětový fenomén. Že jste ještě Anděly a démony neviděli? Pak to musíte okamžitě napravit!

  2. Cena Sazky končí. Definitivně
    Filmy5. 1. 2010
    Cena Sazky končí. Definitivně

    Po sedmi letech končí soutěž o nejlepší dosud nerealizovaný scénář, protože společnost Sazka se nadále hodlá věnovat jen sportu a charitě. Tuzemští scenáristé tak znovu smutně osaměli.

  3. Kawasakiho růže poběží na Berlinale!
    Filmy5. 1. 2010
    Kawasakiho růže poběží na Berlinale!

    Loni nás reprezentovala Maria Procházková s filmem Kdopak by se vlka bál, letos si pořadatelé vybrali novinku tandemu Hřebejk - Jarchovský.

  4. Šílený Mel počtvrté?
    Filmy4. 1. 2010
    Šílený Mel počtvrté?

    Fanoušci čekají na čtvrtého Šíleného Maxe jako na boží smilování. A pořád není jisté, jak bude vypadat obsazení. Jednou je Mel Gibson na 100% na palubě, jindy není šance, že by se k sérii vrátil. A jak je to tentokrát?

  5. Nejkrásnější vlk aneb Kdopak by se hádanky bál
    Filmy1. 1. 2010
    Nejkrásnější vlk aneb Kdopak by se hádanky bál

    Losna nebo Mažňák? Česká televize nebo Nova? Odpověď na podobně kruciální otázku vás čeká už dnes večer. Dvě největší tuzemské televize totiž berou hlavní vysílací čas o Nový rok jako již tradičně víc než prestižně. Obě nasazují novinky!

  6. Premiéry týdne v ráji? (VIDEO)
    Filmy31. 12. 2009
    Premiéry týdne v ráji? (VIDEO)

    Poslední premiéry v roce nás čeká jedna jediná premiéra a sice komedie Trable v ráji. Může snímek ostřílených komiků, ve kterém si zahrál i režisér Iron Mana, vůbec dopadnout špatně? Ke konci roku je evidentně možné všechno.

  7. Tip videotéky O2 TV: Hannah Montana
    Filmy28. 12. 2009
    Tip videotéky O2 TV: Hannah Montana

    Videotéka O2 Tv tentokrát potěší naše milé divačky. Právě pro ně jsme si totiž připravili jeden z největších hitů posledních let, filmové dobrodružství kultovní Hannah Montany. Ve svém prvním výletu na velké plátno hledá oblíbená zpěvačka sama sebe. Začala se totiž ztrácet v kolotoči úspěchu. Pomůže jí výlet na venkov, aby se dostala nohama zpátky na zem?

  8. Zemřel Jaroslav Moučka, čert Trepifajksl i soudruh Pláteník
    Filmy28. 12. 2009
    Zemřel Jaroslav Moučka, čert Trepifajksl i soudruh Pláteník

    V sobotu 26. prosince zemřel ve věku 86 let po dlouhé těžké nemoci herec Jaroslav Moučka, kterého proslavily zejména televizní role.

  9. Rok 2009 byl pro česká kina přelomovým!
    Filmy28. 12. 2009
    Rok 2009 byl pro česká kina přelomovým!

    Krize se tuzemským biografům vyhnula! Digitalizace nečekaně suverénně vtrhla na český trh! Citelný pokles zájmu o domácí tvorbu! Zhruba do těchto tří hesel by se dal shrnout právě končící rok v českých kinech.

  10. Premiéry týdne určené dětem (VIDEO)
    Filmy24. 12. 2009
    Premiéry týdne určené dětem (VIDEO)

    Všude je cítit cukroví, televize je plná pohádek a děti nervózně pochodují okolo stromečku. Aby také ne - je to především jejich svátek. V tomto duchu se nesou i vánoční premiéry, které nabízejí dvojici dětských filmů.

  11. Krátce po Zpěvance zemřela i Maruška
    Filmy23. 12. 2009
    Krátce po Zpěvance zemřela i Maruška

    V úterý 22. prosince 2009 náhle zemřela ve svém pražském bytě herečka Milena Dvorská, představitelka legendární Marušky z pohádky Byl jednou jeden král...

  12. Tip videotéky O2 TV: Znovu 17
    Filmy23. 12. 2009
    Tip videotéky O2 TV: Znovu 17

    Chtěli byste změnit svou minulost? Pozor na svá přání, nebo dopadnete jako Matthew Perry, který se jednoho dne probudí a zjistí, že je mu zase 17. Co myslíte, dokáže si s tím oblíbený herec poradit?

  13. Vánoční pohádce kraluje Záprtek Mádl
    Filmy21. 12. 2009
    Vánoční pohádce kraluje Záprtek Mádl

    Převážně v rozpadlé brdské hospodě, kde sídlí zapomenutý čert Záprtek, se odehrává letošní štědrovečerní pohádka České televize Láska rohatá. Natočil ji Hynek Bočan, režisér legendárního filmu S čerty nejsou žerty.

  14. Zemřela Brittany Murphy
    Filmy20. 12. 2009
    Zemřela Brittany Murphy

    Nečekanou zprávu přinesl server TMZ.com, věnující se soukromí celebrit. Herečka známá z filmů Líbánky, Sin City - město hříchu a 8. míle zemřela v sobotu ráno na srdeční zástavu.

  15. Události České televize budou v novém!
    Filmy20. 12. 2009
    Události České televize budou v novém!

    Události v novém a častěji, Události, komentáře se stěhují na ČT24, Dobré ráno naopak na ČT1. To jsou hlavní novinky, se kterými přichází zpravodajství České televize od Nového roku.