Bude Christopher Nolan režírovat Justice League? Známe odpověď!

Bude Christopher Nolan režírovat Justice League? Známe odpověď!
Henry Cavill se představuje jako "muž z oceli".
Prvním, kdo se pokusí postavit velkolepě rozjetým Avengers (2012), bude Superman. Po vzoru Nolanových temných Batmanů by měl nový příběh slavného slipkaře přinést realističtější notu, v níž bude hrdina čelit vlastní existenci. Trailery rozhodně nevypadají marně a Zack Snyder již dvakrát dokázal, že si s komiksovou látkou rozumí (škoda jen, že fenomenální Watchmeni zůstali nedoceněni). Snad nebude Muž z oceli (2013) působit jako pouhý odvar z Temného rytíře. To by bylo pro budoucnost DC fatální.
bude-christopher-nolan-rezirovat-justice-league-zname-odpoved
Právě Muž z oceli mimo jiné ukáže, jak moc mají diváci zájem a určí budoucnost všech hrdinů. Je otázkou, jestli ona „osudová tíživost“ je správný marketingový směr (marvelovská cool aura je přeci jen vděčnější). I kdyby nový Superman nevyšel, určitě se dočkáme týmovky Justice League (protože ta se zaplatí, i kdyby ji natočil jeden z rodiny Wayansových). Okolo Justice League dlouho poletuje spekulace, že by film mohl natočit Christopher Nolan. A prezident společnosti Warner Bros. se nám rozhodl zkazit víkend. V jednom z rozhovorů totiž potvrdil, že Nolan není do projektu nijak zapojený.
Muž z oceli vrazí do kin již za dva měsíce. Justice League bychom se měli dočkat za nějaké dva roky. Tedy, pokud se něco ošklivě nepokazí...