Justice League na obzoru. Vrátí se muž z oceli, Batman dostane novou tvář.

Justice League na obzoru. Vrátí se muž z oceli, Batman dostane novou tvář.
Joseph Gordon-Levitt
V roce 2015 budou mít premiéru Avengers 2. a Warneři se zatím drží optimistické prognózy, že ten rok půjdou do velkolepého souboje. Rádi by totiž do kin uvedli konkurenční týmovku Justice League, v níž by se sešli Batman se Supermanem a ještě pár dalších ikon DC universa. Snyder přímo nepotvrdil, že bude JL na jeho Muže z oceli navazovat, je to ale více než logické. A protože Warneži Snyderovu filmu věří, mluví se o tom, že budou mít postavy JL jednotlivé filmy (vystaví se tedy stejný model, jako u Marvelu).
justice-league-na-obzoru-vrati-se-muz-z-oceli-batman-dostane-novou-tvar
Joseph Gordon-Levitt
Snyder se k tomu nechtěl konkrétněji vyjadřovat, je nicméně jisté, že si Henry Cavill zopakuje roli Supermana i v Justice League (má podepsanou smlouvu na tři filmy). V souvislosti s JL se taktéž začalo otřásat jménem Josepha Gordon-Levitta, který si v Temný rytíř povstal (2012) zahrál Robina. Na konci filmu vstoupil do Batmanovy jeskyně a toho by prý u Warnerů rádi využili k tomu, že by se z herce stal nový Batman. A ne až JL, ale dokonce možná ještě dříve v samostatném filmu (o tom, že půjde Batman do restartu, se ostatně mluvilo již na začátku loňského roku).
Upřímně, mně osobně z představy týmovky DC hrdinů dvakrát chlupy na krku nevstávají (mé srdce vždy tak nějak víc tíhlo k Marvelu). Pokud by ale Warneři do role Batmana ukecali Gordona-Levitta, vnímám to jako dobrý signál a začíná mě projekt zajímat. Dobré obsazení je u komiksovek základ.
Víte že...
... byl jednu dobu kandidátem na režii Justice League Ben Affleck?