Sylvester Stallone utíká z vězení

Sylvester Stallone utíká z vězení
Expendables: Postradatelní 2
Že vám projekt připadá povědomý? Právem. Napřed se o něj zajímal Bruce Willis, díky čemuž se o "celovečerní variaci na Útěk z vězení (2005)" začalo pořádně mluvit. Poté okolo filmu kroužil Arnold Schwarzenegger, který však dal přednost akčňáku The Last Stand (2013 / o něm více zde). No a když už měli o The Tomb (2013)zájem Arnie s Brucem, to by v tom byl čert, aby si nepřisadil i Sylvester Stallone, který aktuálně se zmíněnými veterány natáčí Expendables: Postradatelní 2 (2012). A Stallone roli, na rozdíl od svých kolegů, přijal.
Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger
Expendables: Postradatelní 2
Když studio mluvilo o The Tomb prvně, byl s režií spojován Antoine Fuqua (Training Day / 2001, Slzy slunce / 2003). Ten se však před nedávnem Hunter Killer s Gerardem Butlerem a Samem Worthingtonem a je proto otázkou, jestli bude mít na The Tomb vůbec čas.
UPDATE: Staří pardálové si nejspíš spolupráci hodně užívají. Podle posledních zpráv se totiž Arnie nakonec projektu upsal. Hlavní role patří stále Stallonemu, i Schwarzenegger by ale měl hrát nějakou důležitou postavu. Když už jsou tvůrci v ráži, ještě by mohli ukecat Willise. Tenhle trojlístek se na plátně jen tak neomrzí.
Víte že?...
... Stallone odmítl roli Johna McClanea ve Smrtonosné pasti (1988)? Až poté byl obsazen Bruce Willis. Pokud se tedy z The Tomb vyklube klasika, budou mít Willis se Stallonem, pokud jde o přenechání hitu kolegovi, vyrovnané skóre.