Chuck Norris na první fotce z placu Expendables 2!

Chuck Norris na první fotce z placu Expendables 2!
Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Bruce Willis
Když přišli do kin první Expendables, nejčastější otázkou fanoušků bylo – proč ve filmu sakra není Chuck Norris? Sylvester Stallone trochu podcenil kultovnost téhle ikony a úplně ji z obsazení prvního filmu vynechal. Chuck si Slye naštěstí našel a vysvětlil mu, jakou chybu udělal, takže se muže, který dokáže pálit mravence lupou v noci a který napočítal dvakrát do nekonečna, ve dvojce dočkáme. Chuck už byl na place a aby udělal radost fanouškům, nechal se vyfotit s Dolphem Lundgrenem, Terrym Crewsem a několika dalšími členy štábu:
chuck-norris-na-prvni-fotce-z-placu-expendables-2-2
Terry Crews, Chuck Norris, Dolph Lundgren
Před nedávnem vyšla též první fotka trojice Willis/Schwarzenegger/Stallone, kterou jsme trestuhodně na našich stránkách vynechali. Takže malá náprava:
chuck-norris-na-prvni-fotce-z-placu-expendables-2-1
Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Bruce Willis
Když si vezmete, že je tentokrát v týmu i Jean-Claude Van Damme, nejde se na Expendables 2 (pokud máte pro žánr slabost) netěšit. K dokonalosti chybí jen Steven Seagal, který v Machete dokázal, že i s váhou Haliny Pawlowské pořád zvládne být na velkém plátně cool. Ale to už by člověk chtěl asi moc. A zase je dobře, že tu ještě někdo zbývá pro případné Expendables 3.
A nakonec ještě jedna fotečka s Van Dammem, kterému prý Stallone přislíbil nějaký hrozně stylový kostým a pořádnou bitku. Těšíme se, těšíme!
chuck-norris-na-prvni-fotce-z-placu-expendables-2-3
Terry Crews, Jean-Claude Van Damme, Randy Couture
Víte že?...
... role Hala Ceasara měla mít původně tvář Wesleyho Snipese? Ten však nemohl roli přijmout kvůli svým daňovým problémům, které mu zakazovaly opustit USA bez soudního povolení. Role byla posléze přepsána na tělo Forestu Whitakerovi, se kterým studio našlo společnou řeč. I Whitaker však nakonec z projektu vycouval. Poté chtěl Stallone obsadit 50 Centa, ten se však (naštěstí) v té době rozhodl držet hudby. Až poté roli získal obsazený Terry Crews.