Expendables 2: Kdo doplní původní tým?

Expendables 2: Kdo doplní původní tým?
expendables-2-kdo-doplni-puvodni-tym-1
Tak předně je tu asijská akční hvězda Donnie Yen, který v Číně platí za megastar, ale v Americe nikdy nedostal pořádnou šanci (vidět jste ho mohli třeba v Bladeovi 2 a Rytířích ze Šanghaje). Yen je bez debat jedním z nejtalentovanějších bijců své generace, takže by druhým Expendables jeho účast určitě neuškodila. Aktuálně je herec v jednání (hodně záleží na tom, jak si ho získá scénář).
Přirozeně se počítá s návratem Jeta Liho, Sylvestera Stalloneho (jehož na pozici režie vystřídá Simon West - Con Air), Dolpha Lundgrena, Mickeyho Rourkea a Jasona Stathama. Podle posledních zpráv je jistá opětovná účast Bruce Willise (pořád ale není jisté, jestli tentokrát bude za hlavního záporáka) a zdá se, že i Arnold Schwarzenegger si najde na natáčení čas.
Randy Couture, Dolph Lundgren, Jason Statham, Mickey Rourke, Bruce Willis, Sylvester Stallone, Terry Crews, Jet Li, Steve Austin
Všichni tito herci z prvního dílu by se měli ve dvojce vrátit
A teď ti nováčci. Možná trochu překvapivě se filmu upsal John Travolta. Pokud vám to nedává smysl, tak si vzpomeňte, že Travolta kdysi hrál ve Stallonem režírovaném dramatu Staying Alive a dokonce se měl ujmout role Stalloneho parťáka v Rambovi (dokážete si to představit?).
Jean-Claude Van Damme už se prý taky umoudřil a je na palubě (v jedničce odmítl hrát s tím, že mu přišel námět moc jednoduchý, eh). V hledáčků tvůrců jsou i Christopher Lambert (Highlander, pamatujete?) Nicholas Cage, Christian Slater a Taylor Lautner (ano, ten z Twilight ságy). Inu, jsem vážně zvědavý, kdo ze všech zmíněných nakonec ve filmu opravdu bude.
A pecka na závěr: Dost možná se dočkáme Chucka Norrise! Kdyby tohle klaplo, tak by už zřejmě nikdo nikdy nemusel natočit žádný další akční film.
UPDATE: Van Damme a Norris jsou studiem na oficiálních stránkách potvrzeni (viz seznam herců, kteří mají být ve filmu). SLAVME!!!