Blade 2

71%
Blade 2
Blade II je koprodukční fantasy film a pokračování snímku Blade (1998). Když Blade v předchozím díle opustil svého nejlepšího přítele Whistlera měl za to, že je mrtvý. Došlo však ještě k něčemu daleko horšímu. Whistler byl infikován upířím virem. O tom však Blade nemá ani tušení. Našel si nového společníka, který si říká Scud a je expertem na antiupíří zbraně všech typů. Společně křižují nocí a zdá se, že je likvidace upírů baví více, než kdykoli předtím. Jako blesk z čistého nebe je tak zasáhne zpráva, že Whistler je zadržován kdesi v Praze a není na tom zrovna nejlépe. Blade neváhá ani sekundu, protože přijít na pomoc příteli je pro něj samozřejmostí, i když to znamená proniknout hluboko do týlu nepřátelských linií. Boj s nemilosrdným protivníkem začíná a Praha se brzy zalije krví. Blade je zpátky...



Brenan88
Brenan88
47 160 bodů
7.5
O trošku slabší než první díl,ale stále výborná akční jízda plná krve. Del Toro do tohoto snímku vtiskl svůj rozpoznatelný styl a já jsem nadmíru spokojený. Akce perfektní,efekty velmi slušné,herci dobří a masky výborné. Film má zběsilé tempo a hutnou atmosféru.
Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
8
Velice povedené pokračování. Temnější, hororovější, krvavější a více osmdesatkové.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
36 529 bodů
8
Pokračování úspěšného snímku o likvidátorovi upírů, který potěší nejednoho vlastence. Odehrává se v Praze a tak nám dává najevo, že i v Česku jsou upíři. Pomáhá jim Karel Roden, který tu ztvárnil jejich právníka. Marek Vašut je zlikvidován hned na začátku po úvodních titulcích. Příběh je krapet propracovanější, akčnější a hororovější. Opět skvělá hudba, která dává vyprávění a hlavně soubojům patřičný rytmus. Horší je to už s digitálními efekty. Už na začátku příběhu, kdy je úkryt Bladea přepaden si nelze nevšimnout, že část souboje Bladea s protivníkem je digitální animace, která je nehorázně zprasená. Pohyby jsou nerealistické a tak se jich nelze nevšimnout. A je jich tu daleko více. Tak dobrý film to sráží na kolena a je to škoda. Mohl mít nad jedničkou navrch.


Dodatečné informace

Původní název:
Blade II (více)
  • USA Blade 2
  • USA Blade II
  • USA Blade 2: Bloodlust
  • USA Blade II: Cazador de vampiros
  • USA Blade II - O Caçador de Vampiros
  • USA Blade: Wieczny lowca II
  • USA Blejd 2
  • USA Penge 2
  • USA Блейд 2
  • USA Блэйд 2
Premiéra v ČR:
4. 7. 2002
Země původu:
USA, Německo
Rozpočet:
54 mil. USD
Tržby:
155,01 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Blade 2 je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Blade 2


Podobné


Powered byJustWatch